Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Trei tineri au furat o mașină de spălat din casa scării unui bloc din Satu Mare. Unul era minor!

Trei tineri din municipiul Satu Mare au furat o mașină de spălat din casa scării unui bloc situat în Micro 17. Cei trei aveau nevoie de bani, așadar unuia dintre ei i-a venit ideea de a fura o mașină de spălat.

El le-a spus celorlalți doi că la un apartament dintr-un bloc din Micro 17 este o mașină de spălat în fața ușii, pe casa scării. Cei trei au mers acolo, în ziua mare, au luat mașina și au vândut-o mai departe pentru 600 lei, după care au împărțit banii. Între timp, familia păgubită a anunțat Poliția despre dispariția mașinii de spălat, precizând că au pus-o în locul respectiv din lipsă de spațiu în apartament.

Poliția a intrat pe fir și l-a găsit pe cel căruia i-a fost vândută mașina, aflând, ulterior, că este vorba despre trei tineri, unul dintre ei, cel care le-a dat celorlalți doi pontul, fiind minor.

Cei trei au fost duși în fața judecătorilor, iar unul dintre ei a fost trimis direct după gratii pentru 1 an și 9 luni de închisoare, în vreme ce ceilalți doi au primit: măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni, iar celălalt doi ani de închisoare cu suspendare.

 

Un comentariu

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Oare cand onor colacatarii vor intelege (sau macar accepta) faptul ca holurile si casa scarii nu sunt extensii la debaralele din apartamente. Orice obiect pus, lasat sau abandonat acolo ar trebui sa ajunga direct la gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.