PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a fost prins beat, fără permis şi cu două numere diferite la mașină

Un bărbat din județul Satu Mare a condus beat și fără permis o mașina neînmatriculată pe care a aplicat două numere de înmatriculare diferite. Acum, bărbatul urmează să fie judecat pentru trei fapte.

Potrivit informațiilor PortalSM, un echipaj de poliție a oprit pentru control un autoturism marca Opel, având aplicate în partea din față numere de înmatriculare diferite față de partea din spate. Șoferul le- spus agenților de politie că nu deţine permis de conducere, iar pe autoturism a aplicat două plăcute cu număr de înmatriculare, fiindcă mașina nu era înmatriculată.

Deși faptele sale sunt grave, șoferul a recunoscut săvârşirea lor. El le-a spus polițiștilor că a urcat la volanul mașinii neînmatriculate, pe care a aplicat plăcutele cu numere de înmatriculare, fără a deține permis de conducere, după ce a consumat aproximativ 2 litri de bere .

Fiind audiat ulterior, acesta a spus că autoturismul l-a împrumutat de la un prieten pentru a merge în pădure. Înainte de a urca la volan a consumat împreună cu prietenul lui 4-5 beri si tărie, și a recunoscut că nu deţine permis de conducere.

Bărbatul a fost trimis în judecată, săptămâna aceasta, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.