Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Un bărbat din Satu Mare a fost prins beat, fără permis şi cu două numere diferite la mașină

Un bărbat din județul Satu Mare a condus beat și fără permis o mașina neînmatriculată pe care a aplicat două numere de înmatriculare diferite. Acum, bărbatul urmează să fie judecat pentru trei fapte.

Potrivit informațiilor PortalSM, un echipaj de poliție a oprit pentru control un autoturism marca Opel, având aplicate în partea din față numere de înmatriculare diferite față de partea din spate. Șoferul le- spus agenților de politie că nu deţine permis de conducere, iar pe autoturism a aplicat două plăcute cu număr de înmatriculare, fiindcă mașina nu era înmatriculată.

Deși faptele sale sunt grave, șoferul a recunoscut săvârşirea lor. El le-a spus polițiștilor că a urcat la volanul mașinii neînmatriculate, pe care a aplicat plăcutele cu numere de înmatriculare, fără a deține permis de conducere, după ce a consumat aproximativ 2 litri de bere .

Fiind audiat ulterior, acesta a spus că autoturismul l-a împrumutat de la un prieten pentru a merge în pădure. Înainte de a urca la volan a consumat împreună cu prietenul lui 4-5 beri si tărie, și a recunoscut că nu deţine permis de conducere.

Bărbatul a fost trimis în judecată, săptămâna aceasta, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.