PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coșmarul unei sătmărence. A fost bătută și maltratată de soț ani de zile, de față cu fiica lor

Coșmarul unei sătmărence. A fost bătută și maltratată de soț ani de zile, de față cu fiica lor. Individul a fost evacuat din casă.

Potrivit informațiilor PortalSM, un individ s-a enervat pe fosta soție și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței. Femeia a spus că, în timp ce se aflau la domiciliu, într-un acces de furie, fostul soț a început să îi aplice lovituri. Individul a lovit-o inițial cu palma în zona urechii, iar apoi a continuat cu trei lovituri în zona capului. Femeia a spus că nu este prima dată când acesta manifestă un comportament violent.

Ea a povestit că în urmă cu mai mulți ani, individul i-a pus o cruce la gât și a amenințat-o că o omoară. În fața instanței, bărbatul a negat acuzațiile, declarând că în ziua celui mai recent incident, fosta soție l-ar fi amenințat cu un cuțit.

Fiica celor doi a povestit că a auzit țipetele mamei sale și a găsit-o tremurând, cu urme vizibile de agresiune. Fata a mai spus că relația dintre părinții ei a fost una care a implicat nenumărate acte de agresiune.

Individul a fost evacuat din casă și nu mai are voie să se apropie de soția și fiica lui.