Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

Coșmarul unei sătmărence. A fost bătută și maltratată de soț ani de zile, de față cu fiica lor

Coșmarul unei sătmărence. A fost bătută și maltratată de soț ani de zile, de față cu fiica lor. Individul a fost evacuat din casă.

Potrivit informațiilor PortalSM, un individ s-a enervat pe fosta soție și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței. Femeia a spus că, în timp ce se aflau la domiciliu, într-un acces de furie, fostul soț a început să îi aplice lovituri. Individul a lovit-o inițial cu palma în zona urechii, iar apoi a continuat cu trei lovituri în zona capului. Femeia a spus că nu este prima dată când acesta manifestă un comportament violent.

Ea a povestit că în urmă cu mai mulți ani, individul i-a pus o cruce la gât și a amenințat-o că o omoară. În fața instanței, bărbatul a negat acuzațiile, declarând că în ziua celui mai recent incident, fosta soție l-ar fi amenințat cu un cuțit.

Fiica celor doi a povestit că a auzit țipetele mamei sale și a găsit-o tremurând, cu urme vizibile de agresiune. Fata a mai spus că relația dintre părinții ei a fost una care a implicat nenumărate acte de agresiune.

Individul a fost evacuat din casă și nu mai are voie să se apropie de soția și fiica lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.