PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Gest superb! Sătmăreanca din MMA își donează mănușile pentru visul unor copilași

Gest superb! Sătmăreanca din MMA își donează mănușile pentru visul unor copilași. Mănușile sătmărencei Alice Ardelean vor fi scoase la licitație, iar banii strânși vor ajuta mai mulți copilași să vadă marea.

Luptătoarea de MMA Alice Ardelean, cunoscută pentru performanțele din sportul de contact, se transformă într-o Zâna Bună pentru copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Tatiana”.

,,Alice ne oferă o pereche de mănuși cu autograf, pentru licitația organizata în scop caritabil. Toți banii strânși în urma acestui eveniment caritabil vor contribui la realizarea unui vis frumos pentru 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana” – șansa de a vedea marea pentru prima dată! Această experiență va rămâne întipărită în sufletele lor, oferindu-le amintiri prețioase și un sentiment de bucurie nemărginită”, spun reprezentanții centrului.

A doua zi, după turneul: UFT – Ultimate Fighting Tournament, din 12 august de la Satu Mare, mănușile vor ajunge la câștigătorul licitației. Prețul de pornire este de 500 de Ron. Licitația începe acum și se termină duminică, 13.08.2023, la ora 13:00.

Puteți să licitați AICI.