Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Gest superb! Sătmăreanca din MMA își donează mănușile pentru visul unor copilași

Gest superb! Sătmăreanca din MMA își donează mănușile pentru visul unor copilași. Mănușile sătmărencei Alice Ardelean vor fi scoase la licitație, iar banii strânși vor ajuta mai mulți copilași să vadă marea.

Luptătoarea de MMA Alice Ardelean, cunoscută pentru performanțele din sportul de contact, se transformă într-o Zâna Bună pentru copiii de la Centrul de Zi „Sfânta Tatiana”.

,,Alice ne oferă o pereche de mănuși cu autograf, pentru licitația organizata în scop caritabil. Toți banii strânși în urma acestui eveniment caritabil vor contribui la realizarea unui vis frumos pentru 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana” – șansa de a vedea marea pentru prima dată! Această experiență va rămâne întipărită în sufletele lor, oferindu-le amintiri prețioase și un sentiment de bucurie nemărginită”, spun reprezentanții centrului.

A doua zi, după turneul: UFT – Ultimate Fighting Tournament, din 12 august de la Satu Mare, mănușile vor ajunge la câștigătorul licitației. Prețul de pornire este de 500 de Ron. Licitația începe acum și se termină duminică, 13.08.2023, la ora 13:00.

Puteți să licitați AICI.

19 comentarii

  1. Maiden Răspunde

    La cati bani face din OF ar putea dona direct.

  2. bruce lee Răspunde

    Deci faci l..ba si te uiti la OF, de sti. Felicitari Alice!!!

  3. .... Răspunde

    Cine dracu ar da 500 lei pentru manusile unei ….. Daca ii asa generoasa sa-si doneze banii de pe only fans.

  4. Gheorghe Răspunde

    maiden și Mircea covor, sunt doi labagii triști care nu au bani nici măcar să facă o laba tristă cu ochii la OF. Sunteți niște gunoaie ordinare!

  5. bruce lee Răspunde

    Chiar vreau sa aiba curaj sa i i spuna in fata asa ceva

  6. Mircea Covor Răspunde

    N-ai habar cati bani am sau n-am. Si daca mi-as da o laba trista pe OF sigur nu la Alice mi-as da. Dar toata lumea stie ca Alice e o tarfa mica ce-si vinde corpu pe OF Daca ar avea putin respect pentru ea nu si-ar fi facut cont pe mizeria aia de site alaturi de toate curvele care nu’s capabile sa faca bani in viata numa daca-si vand corpu. Si dupa se plang ca is facute curve

    • bruce lee Răspunde

      L@bare, a-ti vinde corpul la propriu inseamna ca o su8ge si se fu&e pe bani. Ea face poze si videoclipuri in care arata pasarica sau tatele pe bani(sau cel putin asa cred).Este mare diferenta. Mai ales ce cheltuieli are cu antrenori, regim, echipament. Cum poti sa faci astea daca si lucrezi 8 ore pe zi?

      • Untold Răspunde

        Iti repet si tie ce am scris ca vad ca nu pricepi.
        Logica de buda, mai corect de l@b@giu. Dar din pacate nu esti singur. Pana nu te arde pe tine cumva pana atunci va fi bravo ei, dar dupa aia vei fi in primul rand sa urli ca jos cu ea ca nu stiai ce poate face pe termen lung. Pana nu va dati seama ca asemenea comportament da apa la moara degeaba raceste omul gura. Vezi si tu ce a fost intre doua lesinate de Vaslui la Mangalia. Ca atata le duce capul cu onlyfan, feisbuce si messengere sau ce stiu eu mai ce. Traiesc intr-o lume virtuala. Probelma estem ca duduile astea pretins “realizate” le baga prostii la curvitele in devenire (gen Mangalia) si cred ca orice se poate. Sau apoi citesti ca vai a fost traficata. Asta cu traficul de carne vie dupa tine cam pe unde se desfasoara, cam de unde se alimenteaza? Si acolo ce se face? Mama cat de prost pot fi.

  7. Gheorghe 2 Răspunde

    Un gest frumos, împarte din puținul ei cu copii năpăstuiți de soartă! Felicitări!

    Către invidioși: mă, da’ ce treaba pwlii aveți voi cum face ea rost de bani? Nu se fwte pe bani, doar își arată păsărica, ca voi, lăbari ordinari, să aveți la ce vă holba câtă vreme vă frecați scârboșenia!
    Voi ce ați făcut vre-o dată pentru oricine altcineva decât propria persoană? Rușine să vă fie!
    Și nu uitați, și Maria Magdalena a fost o femeie de moravuri ușoare…

    • Untold Răspunde

      Iar dacă tot ce se întâmplă prin zona ei inclusiv serviciul prestat toate astea ți se par treburi normale apoi să nu ne mirăm că ce s-a țipat în gura mare la Untold. Puțină decență mon chere și mai multă aplecare asupra a niște treburi care înseamnă civilizație. Pentru că vezi tu la faza asta tanti este o mare nulitate devreme ce depinde de hormonul din bărbați, de erecția nesatisfăcută. Pe vremuri asta se chema altfel, știi tu bine cum. Oricum ai întoarce-o tot kurvăsărie se cheamă, numai nu e direct ci e online. Și ține minte un lucru, banii care vin ușor tot ușor se și duc. E doar a Monica Gabor așa mai sportivă. Oare când va fi în etate ce va povesti la nepoți când vor afla de perfomanțele astea????

      • Gheorghe 2 Răspunde

        Mon chere, curva se fwte pentru bani, își vinde trupul său desparte familii, cam astea sunt curvele!
        După tine, toată pictura renascentistă este “curvășărie”? N-ai cultură!
        Apoi ce face fata cu trupul său este problema dumneaei nu a altcuiva!
        Donația tot donație se cheamă!
        Mă rog, părerea ta nu mă interesează!

        • Untold Răspunde

          Mon chere, exact cum ai zis qrva se fute pe bani sau se expune în cartierul roșu tot contra cost. Asta mă gândesc că prestează pro bono în mediul online? Du-te măi! În rest mă bucur că nu te interesează cultura mea. Pentru că ce afișezi tu aici este exact ce se consumă și la Untold mai recent. Adică incultură crasă. Sper să te îneci în ea. Nu înțeleg că de ce te erijezi în avocatul dânsei. Asta ce se petrece pe Onlyfan este sub orice critică. Să nu cumva să crezi că sunt consumator de astea. Numai frustrați pe acolo. Și după mine este foarte periculos. Pentru că mediul respectiv este extrem de toxic și să nu cumva să crezi că ești protejat de belele dacă ești după monitor. Paniemaieș salivatorule? Și hai să nu comparăm pictura renascentistă cu dânsa, bine? Ai păsărici în cap? Că așa se pare.

        • @Gheorghe Răspunde

          Sa ajunga fica-ta sa faca de astea is curios dupa aia ce ai zice. La masa de Craciun as vrea sa aud cum iti lauzi fica la mamica ta. ” Mamaie, nepoata-ta se pozeaza nud pe net si cum ia viermele in cioc ca vrabia , da hei a donat 500 lei sa fii mandra de ea “

  8. Vaidevoi Răspunde

    Fa, astia la care vii ciuda pe femeie ca face bani din Only Fans, si ca ce inseamna e curvarie sau nu, eu zic ca face foarte bine, se descurca, nu face rau nimanui, si se intretine singura, face bani, nu ca si restul ca noi din tara asta penibila de rahat, in care tragi 40-50 ore pe saptamana ca sa cheltui salariul in primele 2 zile pe facturi, banca, si 2 iesiri la supermarket. Eu zic ca mai bine va orientati si voi spre a fi mai productivi sau a schimba vietile astea a voastre se sclavi moderni platiti doar pentru a supravietui si nu pentru a trai, nu mai fiti ofticati pe altu care se descurca si isi baga poola in tzara asta imputzita in care doar coruptia, mafia si miserupismu de aia mici se practica. Bravo ei, femeia se decurca si a iesit din mocirla asta corupta si jegoasa pe care noi o numim “tara”, groapa asta infestata comunala in care cei de la conducere isi traiesc viata, iar noi cei de jos tragem pentru nimic, iar din pacate daca noi nu facem o schimbare, si nu ne orientam spre altceva ca sa putem totusi trai viata, nu supravietui, nu o sa se schimbe nimic pentru noi si nici pentru aceasta Buda, numita Romania!!!

    • Untold Răspunde

      Logica de buda, mai corect de l@b@giu. Dar din pacate nu esti singur. Pana nu te arde pe tine cumva pana atunci va fi bravo ei, dar dupa aia vei fi in primul rand sa urli ca jos cu ea ca nu stiai ce poate face pe termen lung. Pana nu va dati seama ca asemenea comportament da apa la moara degeaba raceste omul gura. Vezi si tu ce a fost intre doua lesinate de Vaslui la Mangalia. Ca atata le duce capul cu onlyfan, feisbuce si messengere sau ce stiu eu mai ce. Traiesc intr-o lume virtuala.

    • Mircea Covor Răspunde

      Asa din pura curiozitate. Daca fica-ta s-ar posta nud pe net si cum si-o ia la nuttela tot asa mandra ai fi si de ea ?

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Cine ii asta :))))))))?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.