PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Bătaie cu bâte și cuțite într-o comună din Satu Mare. Patru bărbaţi reţinuţi!

Bătaie cu bâte și cuțite într-o comună din Satu Mare. Un grup de 7 bărbați au intrat în casă peste o familie din Socond și i-a agresat fizic cu lovituri de cuțite și bâte.

Potrivit unui cititor PortalSM, în decursul zilei de 8 august, un clan din Socond a încercat să își rezolve problemele prin violentă. Poliţiştii au declarat că oamenii au intrat fără drept în curtea imobilului în care locuia familia și au distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. În urma atacului victimele au fost lovite cu cuțite și bâte, având leziuni în zona toracelor și a feței.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție. În urma verificărilor s-au stabilit că 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte. Doi dintre aceștia au fost transportați la spital.

Față de patru bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere.