PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prefectul Radu Roca a fost operat la Spitalul Județean Satu Mare. Cum a fost tratat

Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, a fost operat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare și spune că nu s-a gândit niciodată să meargă la un alt spital din țară sau la un spital din străinătate. El a ținut să mulțumească întregului personal medical: ,,Am fost tratat normal!”

Redăm, mai jos, mesajul transmis de prefectul Radu Roca:

,,În ultimele 3 săptămâni am trecut printr-o intervenție chirurgicală care la prima vedere părea o simplă intervenție dar, care a devenit una chiar foarte complexă. Nici prin gând nu mi-a trecut să plec într-un centru universitar sau peste hotare. Mi-am pus toată încrederea în personalul medical de pe plan local și iată că, har Domnului, după 14 zile sunt foarte bine, optimist și gata din nou pentru muncă.

Mulțumiri și adâncă recunoștință colectivului de medici care au realizat intervenția chirurgicală, respectiv Dr. Răzvan Anițas, doctor în științe medicale – medic primar ortopedie și traumatologie, un tânăr dedicat profesiei în care am avut totală încredere, Dr. Vitalie Moroșanu- medic primar ATI, un profesionist desăvârșit, Dr. Anita Dobes – medic rezident, precum și întregii echipe medicale de la secția Ortopedie.

Am fost tratat simplu, normal, într-un mediu curat unde am simțit zilnic dăruirea asistentelor și a infirmierilor. Mulțumesc! Cu voia lui Dumnezeu și datorită cadrelor medicale și personalului auxiliar care lucrează în cadrul Spitalului Județean Satu Mare m-am reîntors la muncă, asigurându-i de tot respectul meu!”