Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Prefectul Radu Roca a fost operat la Spitalul Județean Satu Mare. Cum a fost tratat

Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, a fost operat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare și spune că nu s-a gândit niciodată să meargă la un alt spital din țară sau la un spital din străinătate. El a ținut să mulțumească întregului personal medical: ,,Am fost tratat normal!”

Redăm, mai jos, mesajul transmis de prefectul Radu Roca:

,,În ultimele 3 săptămâni am trecut printr-o intervenție chirurgicală care la prima vedere părea o simplă intervenție dar, care a devenit una chiar foarte complexă. Nici prin gând nu mi-a trecut să plec într-un centru universitar sau peste hotare. Mi-am pus toată încrederea în personalul medical de pe plan local și iată că, har Domnului, după 14 zile sunt foarte bine, optimist și gata din nou pentru muncă.

Mulțumiri și adâncă recunoștință colectivului de medici care au realizat intervenția chirurgicală, respectiv Dr. Răzvan Anițas, doctor în științe medicale – medic primar ortopedie și traumatologie, un tânăr dedicat profesiei în care am avut totală încredere, Dr. Vitalie Moroșanu- medic primar ATI, un profesionist desăvârșit, Dr. Anita Dobes – medic rezident, precum și întregii echipe medicale de la secția Ortopedie.

Am fost tratat simplu, normal, într-un mediu curat unde am simțit zilnic dăruirea asistentelor și a infirmierilor. Mulțumesc! Cu voia lui Dumnezeu și datorită cadrelor medicale și personalului auxiliar care lucrează în cadrul Spitalului Județean Satu Mare m-am reîntors la muncă, asigurându-i de tot respectul meu!”

28 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Ne întrebăm, totuși, dacă a avut sau nu importanță faptul că Radu Roca este totuși…prefectul județului Satu Mare. Sau se bucură chiar toți sătmărenii de o asemenea atenție?! –> Vă dau eu răspunsul: NU!!!!

  2. Anonim Răspunde

    Buna ziua .
    Cu accesata ocazie ați inter-bat vreun pacient din salon sau din alt salon cum e tratat , fiind o ocazie sa vedeți situația din interior ? ( pt ca domnul e o persoana publica și nu se gândește doar la soarta lui ) Sănătate și mult noroc !

  3. vadimT Răspunde

    cat ati dat in plic?

    • carcotas Răspunde

      Ti s-a spus: ca orice pacient 🙂 Vrei gura-n mura?

      • comentator Răspunde

        😲😅😂🤣🤣🤣🤣🤣🙃🙃🙃🙃 Și nu a fost recunoscut de nimeni. Du-te măi și te plimbă!

  4. comentator Răspunde

    Ce răi sunteți unii! La externare careva asistentă i-a tuns și aranjat și mustața! 😉
    Întrebarea mea este de ce este nevoie de astfel de ieșiri în spațiul public? Domnul prefect să știți că @Anonim are mare dreptate. Eu zic că în loc de astfel de ieșiri mai bine v-ați îngriji, dar repejor!!!, să fie făcută lumină în cazul Ștefaniei. Bine? Că ce s-a întâmplat atunci este de-a dreptul nepermis într-o țară europeană. 😱🥴😰

  5. Florin Răspunde

    Bă prostalăilor care comentați aiurea pe aci,vorbiți numai prostii să vă treacă timpul,Roca a fost tratat exact cum au fost tratați și ceilalți pacienți,am fost și eu la cineva in vizită, am văzut și mi-a spus amicul meu internat, că nu se face nici o diferență în îngrijirea și tratamentul lui Roca și ceilalți pacienți… in plm de proști ce sunteți toți agaricii din spatele tastaturilor!.

    • Pop Răspunde

      Taci ca-ti dau muie.

      • comentator Răspunde

        Dar îți dai seama că acest agarici din spatele tastaturii, asta ca să-l parafrazez pe nefericitul de @Florin a scris astea la dictare? Auzi tu @Florine cât de penibil vrei să devii că deja începi să bați recordul mondial! Chiar este nevoie de astfel de intervenții ca a ta ca să vă autofelicitați?

        • Florin Răspunde

          Vezi să nu vomiți, că s-ar putea să te încerci, prostalău ce ești!:)))

          • comentator

            Adevărul știu că deranjează. Ca să nu mai zic că reacția ta idioată te descalifică singur. Culcă-te în voma ta înapoi și nu te mai agita că puți. Cu cât mai mult vei insista cu atât te vei afunda în propria ta mocirlă.

        • Florin Răspunde

          4 stai jos, ești prost grămadă!.

          • comentator

            Adevărul văd că tot deranjează. Degeba te agiți, faptele tot fapte rămân. Mie să nu-mi spui că nimeni nu i-a recunoscut “mustăcioara lui, pana corbului” că nimeni nu te crede. Stai jos 1. Tu nu ești doar prost de prost dar ești și fraier.

        • Florin Răspunde

          3 că ești prost rău de tot….. și te las și repetent!:)))

      • ... Răspunde

        popica-Tu ii dai zilnic mamicii tale mwie(pe langa bataia binemeritata ca te-a fatat)

        • ... Răspunde

          Asta cu bătaia sigur o iei tu pe față. Că iar te-ai trezit să furi. Alt nick nu găseai? Dacă nu eram eu poate trăiai o viață întreagă fără să afli că există semne de punctuație????? Retardatul marelui sat ce ești, asistat social pe degeaba! 🤮 Sau ți-e rușine de numele de botez dat de mămica? Ceva de genul Semafor-Președinte-Vinetu?

      • Florin Răspunde

        Mama ta o inghiti-o și ai ieșit tu, că văd că o ai in gură și îți place!?:)))

  6. Cornel Răspunde

    Infirmierele de la. Ortopedie sunt foarte obraznice cu toti pacientii si cu
    Apartinatorii,

  7. Feri Poker Răspunde

    Domnul și-a facut operație estetică de mărire a mustății,care operație a reușit cu brio binențeles sigur că da of course ,drept pentru care domnul poate să zâmbească pe sub noua lui mustață mărită de acum încolo și până la alegerile viitoare.Tot personalul medical a fost și este mândru de această reușită,în premieră pentru Satu Mare,iar la externare domnul le-a zâmbit cum numai el știe cel mai bine pe sub mustață !!Și da,șpagă zero !Excepțional !

  8. ... Răspunde

    Eu aș sugera o lege ca medicii și toate cadrele medicale dacă au nevoie de tratament din varii motive să fie obligați să fie tratați la locul lor de muncă și nu să li se permită să meargă prin alte centre medicale când și la Satu Mare se poate rezolva același tratament. Dacă s-ar introduce asta veți vedea că brusc s-ar îmbunătăți calitatea actului medical sătmărean. Atât am vrut să zic.Că ce se întâmplă la noi cu excepția a câtorva secții deja este bătaie de joc. Ca să nu vă povestesc cam care este la bursa medicală valoare unui diagnostic al unui medic sătmărean. Din păcate.

    • ... Răspunde

      Iarăși m-am îmbătat cu insulină… merg să-i dau mwie mămicii mele, îmi place tare mult

      • ... Răspunde

        Iar ai sărit schema de psihoactive și debitezi tâmpenii. Faptul că te legi de așa ceva pe de-o parte demonstrează că ești paralel cu subiectul pe de altă parte demonstrează că ești un megaidiot și îți bați joc de necazul altuia. Îți doresc să experimentezi pe propria piele de ce sunt în stare ai noștri. Recent au lăsat o fată cu apendicită (care e urgență !!!) să aștepte. La noi era cod verde. Noroc că tata a dus fata la Baia Mare și a intrat direct în operație. Nu mă aștept să pricepi ce am comentat aici. Ești un megaidiot. A fost cât pe ce să se repete cazul Ștefania.

  9. ... Răspunde

    Imi place sa-i dau mwie lui Florin, el e pasivul

    • ... Răspunde

      Tu te servești singur pe tine însuți. Lasă-mă că deja ce e mult e mult. Nu ai ce face? Eu aș sugera redacției că dacă vede că se denaturează comentariile să le șteargă. Ce ai scris cretinule nu are legătură cu știe, cu nimic!

    • Florin Răspunde

      Vezi-o pe mama ta că are doua gauri dacă ești așa activ!:)))

  10. ... Răspunde

    Aha, deci așa e cum am intuit. Adică tu ai voie dar altul nu? Auzi tu nu vrei să te muți în țara ta de baștină, adică India punjabistă? Vezi că sunt cu ochii pe tine. 🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.