PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un oşan întors in Italia şi-a bătut soţia şi soacra, cu copilul în braţe: “Bag cuţitul în tine”!

Un oşan întors recent din Italia şi-a agresat soţia şi soacra. Evenimentul a avut loc în 4 august în Negreşti Oaş iar vineri, 11 august, instanţa a emis ordin de protecţie.

Potrivit informaţiilor PortalSM problemele dintre cei doi soţi au început încă din Italia, fiind chemaţi şi carabinerii la un scandal. În Negreşti Oaş cei doi locuiesc la două adrese diferite, iar în data de 4 august bărbatul a vrut să îşi viziteze fetiţa de 4 ani care stătea cu mama şi soacra. S-a dus acasă la acestea, i-a dus dulciuri iar la un moment dat pe fondul anumitor discuţii a început un scandal. Bărbatul, cu fetiţa în braţe, a bătut-o pe soţie dar şi pe mama acesteia care a intervenit pentru a o apăra.

A fost solicitată poliţia, care a constatat că nu se impune emiterea unui ordin de protecţie, pe motiv că ar fi fost îmbrânceli fără răni grave.

Revoltată, femeia s-a adresat instanţei, unde a depus mai multe probe, inclusiv înregistrări din care reiese că bărbatul i-a spus că „bagă cuţitul în ea”. În faţa instanţei, bărbatul a recunoscut că a afirmat aceste lucruri, dar că nu avea de gând să facă aşa ceva. În privinţa bătăii, a spus judecătorilor că nu a lovit-o cu pumnii ci doar i-a tras „două pălmi”.

După ce a analizat dovezile şi declaraţiile, judecătorul a dispus emiterea unui ordin de protecţie. Astfel, bărbatul trebuie să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de soţie, pe o perioadă de 6 luni şi nu are voie să o contacteze pe niciun canal.