Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Un oşan întors in Italia şi-a bătut soţia şi soacra, cu copilul în braţe: “Bag cuţitul în tine”!

Un oşan întors recent din Italia şi-a agresat soţia şi soacra. Evenimentul a avut loc în 4 august în Negreşti Oaş iar vineri, 11 august, instanţa a emis ordin de protecţie.

Potrivit informaţiilor PortalSM problemele dintre cei doi soţi au început încă din Italia, fiind chemaţi şi carabinerii la un scandal. În Negreşti Oaş cei doi locuiesc la două adrese diferite, iar în data de 4 august bărbatul a vrut să îşi viziteze fetiţa de 4 ani care stătea cu mama şi soacra. S-a dus acasă la acestea, i-a dus dulciuri iar la un moment dat pe fondul anumitor discuţii a început un scandal. Bărbatul, cu fetiţa în braţe, a bătut-o pe soţie dar şi pe mama acesteia care a intervenit pentru a o apăra.

A fost solicitată poliţia, care a constatat că nu se impune emiterea unui ordin de protecţie, pe motiv că ar fi fost îmbrânceli fără răni grave.

Revoltată, femeia s-a adresat instanţei, unde a depus mai multe probe, inclusiv înregistrări din care reiese că bărbatul i-a spus că „bagă cuţitul în ea”. În faţa instanţei, bărbatul a recunoscut că a afirmat aceste lucruri, dar că nu avea de gând să facă aşa ceva. În privinţa bătăii, a spus judecătorilor că nu a lovit-o cu pumnii ci doar i-a tras „două pălmi”.

După ce a analizat dovezile şi declaraţiile, judecătorul a dispus emiterea unui ordin de protecţie. Astfel, bărbatul trebuie să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de soţie, pe o perioadă de 6 luni şi nu are voie să o contacteze pe niciun canal.

11 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Non-valorile. Ce ne lipseau astfel de știri, nu? Ba deloc. Momentul când degeaba ai bani când nu ai inteligență pe măsură.

  2. Norick Răspunde

    Și politia de ce se bagă ca musca în kakat????

    • un sfat Răspunde

      În continuare tot un idiot ai rămas. Indiferent că scrii ziua sau noaptea. Nu vrei să ne lași cu idioțeniile tale?

    • Norick Răspunde

      Si tu de ce nu gasesti un alt nickname tarane ??? Manca-te-ar jaru’ 😛 🙂

      • un sfat Răspunde

        Degeaba. Ricoșează din țeasta sa groasă orice că e un nesimțit. Tâmpitul probabil nici atâta nu știe că după adresa de IP oricând poate fi identificat, asta cu tot cu numele împrumutat de la altul. Dar nu-i înțeleg plăcerea că logică oricum nu are în ceea ce face.

        • Norick Răspunde

          Nici eu nu inteleg . Sa fie sanatos , daca este satisfacut cu hotia asta ieftina… 🙂 Probabil un copil cu telefonu’ lu’ mami.. 😛 🙂

  3. Feri Poker Răspunde

    O fi calcat stramb osanca ?

    • Daciada turnulețelor Răspunde

      Nu ai citit articolul? Am înțeles că locuiau deja separat. Mai degrabă s-au certat pe bani sau cine știe din ce cauză. Idioți. Și de față cu propriul copil minor e și inconștiență. Indiferent din ce cauză s-au certat.

  4. Cetatean Răspunde

    Întrebarea mea este politia locala care a constatat ca nu e nimic grav ce pățește?

  5. SOS trimiteti “valorile” inapoi! Afara cu voi din RO Răspunde

    Plecati ma acasa pe anglia italia sau mai stiu eu d3 unde veniti

  6. Varu Răspunde

    În Italia nu-și permite,aici cu specialii se joacă cum vrea mușchii lui.In Italia era împachetat demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.