PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A furat un telefon dintr-un magazin din Satu Mare. Bărbatul a ajuns după gratii

Un bărbat din județul Mureș a fost arestat și se află în prezent în Penitenciarul Aiud, după ce a furat un telefon din magazinul Altex din Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a sustras un telefon mobil Samsung Galaxy S21 Plus, cauzând un prejudiciu de 4699,90 lei magazinului.

Potrivit unui angajat, hoțul a forțat sistemul de siguranță antifurt și a reușit să sustragă telefonul fără să fie observat de angajați. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat momentul în care bărbatul care  purta o șapcă și mască de protecție, a introdus telefonul în buzunarul pantalonilor. Acesta a părăsit, apoi, magazinul însoțit de o femeie care purta un ghiozdan roz.

Angajatul a luat legătura cu dispeceratul, iar în urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere video a observat faptul că cele două persoane au venit în parcarea magazinului cu un autoturism în regim taxi.

Autoritățile au reușit să-l identifice pe bărbat, iar acesta a fost plasat în detenție în Penitenciarul Aiud.  Bărbatul este recidivist și urmează să fie judecat în stare de deținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.