Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

A furat un telefon dintr-un magazin din Satu Mare. Bărbatul a ajuns după gratii

Un bărbat din județul Mureș a fost arestat și se află în prezent în Penitenciarul Aiud, după ce a furat un telefon din magazinul Altex din Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a sustras un telefon mobil Samsung Galaxy S21 Plus, cauzând un prejudiciu de 4699,90 lei magazinului.

Potrivit unui angajat, hoțul a forțat sistemul de siguranță antifurt și a reușit să sustragă telefonul fără să fie observat de angajați. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat momentul în care bărbatul care  purta o șapcă și mască de protecție, a introdus telefonul în buzunarul pantalonilor. Acesta a părăsit, apoi, magazinul însoțit de o femeie care purta un ghiozdan roz.

Angajatul a luat legătura cu dispeceratul, iar în urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere video a observat faptul că cele două persoane au venit în parcarea magazinului cu un autoturism în regim taxi.

Autoritățile au reușit să-l identifice pe bărbat, iar acesta a fost plasat în detenție în Penitenciarul Aiud.  Bărbatul este recidivist și urmează să fie judecat în stare de deținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.