PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fetiță de 6 ani, internată la Boli Infecțioase în Satu Mare! Experiența, povestită de mamă

O fetiță, în vârstă de 6 ani, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, departamentul Boli Infecțioase Copii, după ce a fost diagnosticată cu Enterită prin Rotavirus. Mama fetiței dorește, prin intermediul PortalSM, să transmită public mulțumiri și aprecieri cadrelor medicale care s-au ocupat de micuță.

Fetița a avut simptome grave ale virusului, neputând mânca nimic timp de cinci zile. Ea a fost ținută sub control cu câte trei perfuzii pe zi. Starea generală a micuței a fost precară, însă comportamentul ireproșabil al cadrelor medicale a ajutat la starea psihică atât a micuței, cât și a mamei.

Femeia a declarat pentru PortalSM că totul a fost minunat în aceste cinci zile. Medicul curant al fetiței a fost Ionuț Roman, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă, iar asistentele au fost minunate, potrivit mamei. Ea a precizat că a prins mai multe ture, în aceste zile, însă absolut toți – infirmiere, asistente, medici – au fost au fost amabili și și-au făcut meseria cu mult devotament.

Un moment care le-a mai rămas celor două în minte este acela în care fetița a fost la ecografie, iar când s-a întors către salon infirmierul a luat-o pe micuță în cârcă încercând să o binedispună.