PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Naștere la Spitalul Județean Satu Mare! Experiența unei proaspete mămici

O tânără care a născut, săptămâna trecută, la secția de Obstetrică a Spitalului Județean Satu Mare a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. Tânăra a precizat pentru PortalSM că, începând de la nașterea propriu-zisă până la comportamentul cadrelor medicale, curățenie și mâncare, totul a fost deosebit!

Proaspăta mămică a avut parte de o naștere de vis și, spune ea, nu știe ce ar fi putut primi în plus la o clinică privată față de ce a primit la Spitalul Județean Satu Mare.

Tânăra a povestit că a primit anestezia epidurală, după care doctorița anestezistă a stat alături de ea până când a născut. Doctorița de gardă, Laura Dance, a participat pe toată durata travaliului și a nașterii, iar moașa a făcut același lucru. Ea a precizat că toată echipa care a fost de față a fost foarte implicată atât pe perioada travaliului, cât și a nașterii.

După naștere, dr. Roxana Varga i-a dat mămicii copilul pe piept, lucru pe care, spune proaspăta mămică, nu îl va uita niciodată. De asemenea, lapte praf a primit de câte ori a avut nevoie, însă se încurajează foarte mult alăptarea, potrivit acesteia.

Nu s-a simțit nicio clipă singură deoarece personalul medical o vizita foarte des pentru a vedea dacă are nevoie de ceva. În ceea ce privește curățenia, tânăra spune că totul a fost ireproșabil, băile fiind dotate cu tot ce este necesar: hârtie igienică, șervețele, săpun… etc. Mâncarea, de asemenea, a fost foarte gustoasă, potrivit acesteia, lucru pe care l-a apreciat mult.

Prin intermediul PortalSM, proaspăta mămică dorește să transmită un mesaj de apreciere și mulțumire întregului personal al Secției de Obstetrică pentru atenție , dar și pentru devotamentul și pasiunea cu care își practică meseria aleasă.