Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Naștere la Spitalul Județean Satu Mare! Experiența unei proaspete mămici

O tânără care a născut, săptămâna trecută, la secția de Obstetrică a Spitalului Județean Satu Mare a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. Tânăra a precizat pentru PortalSM că, începând de la nașterea propriu-zisă până la comportamentul cadrelor medicale, curățenie și mâncare, totul a fost deosebit!

Proaspăta mămică a avut parte de o naștere de vis și, spune ea, nu știe ce ar fi putut primi în plus la o clinică privată față de ce a primit la Spitalul Județean Satu Mare.

Tânăra a povestit că a primit anestezia epidurală, după care doctorița anestezistă a stat alături de ea până când a născut. Doctorița de gardă, Laura Dance, a participat pe toată durata travaliului și a nașterii, iar moașa a făcut același lucru. Ea a precizat că toată echipa care a fost de față a fost foarte implicată atât pe perioada travaliului, cât și a nașterii.

După naștere, dr. Roxana Varga i-a dat mămicii copilul pe piept, lucru pe care, spune proaspăta mămică, nu îl va uita niciodată. De asemenea, lapte praf a primit de câte ori a avut nevoie, însă se încurajează foarte mult alăptarea, potrivit acesteia.

Nu s-a simțit nicio clipă singură deoarece personalul medical o vizita foarte des pentru a vedea dacă are nevoie de ceva. În ceea ce privește curățenia, tânăra spune că totul a fost ireproșabil, băile fiind dotate cu tot ce este necesar: hârtie igienică, șervețele, săpun… etc. Mâncarea, de asemenea, a fost foarte gustoasă, potrivit acesteia, lucru pe care l-a apreciat mult.

Prin intermediul PortalSM, proaspăta mămică dorește să transmită un mesaj de apreciere și mulțumire întregului personal al Secției de Obstetrică pentru atenție , dar și pentru devotamentul și pasiunea cu care își practică meseria aleasă.

 

17 comentarii

  1. blablabla Răspunde

    Sunteți jalnici cu parfumările astea permanente. Dar cireașa de pe tort este “PERIDURALA” din text. Măcar verificați că folosiți expresiile corect, măi!!!! Spitalul dacă vroia ca oamenii să aibă încredere în ei atunci tranșa problema Ștefaniei demult și nu tărăgănau cercetarea cum s-a întâmplat de fapt. Punct. În rest la toți vă doresc să fiți sănătoși ca să nu aveți nevoie de ei.

    • ... Răspunde

      Iau mwie gratis

      • blablabla Răspunde

        Blablabla. Îți doresc să ajungi pe mâna lor și să vedem dacă o să-ți mai ardă de glume. Dar măcar au corectat greșeala. De aici se trage concluzia simplă că e articol scris după auzite sau că nu-s în stare nici să copieze corect. Punct. Tu să insiști și să ceri anestezie peridurală. Să vedem ce capeți.

        • Taso Răspunde

          Bai @blablabla, stii ca care-i treaba? Treaba-i in felul următor: EȘTI PROST‼️‼️‼️

          • blablabla

            Iar tu nu ești pățit. Vorbești prea ușor. Așa că la capitolul cine ce este tocmai ai dovedit că ești campion mondial la prostie monumentală! E vai de capul nost’ la multe capitole, au început și medicii buni să plece. Așa că dă sonorul mai încet și bucură-te că nu ai nevoie de ei. Apoi dacă vei avea vei afla și tu ce și cum. Zi bogdaproste până atunci.

  2. Andrei Răspunde

    Nu va mai inteleg oameni buni! Daca se face ceva bine ->ca de ce se face. Daca nu se face-> ca de ce nu se face. De unde si de cand atata ura intre satmareni!! De cand atata hate si invrajbire sociala?!! Femeia doar si-a expus experienta. Sanatate la bebe!
    Pana una alta, bravo SJUSM cu tot cu epidurala! 🙂

    • blablabla Răspunde

      De aia am comentat pentru că prea sărea în ochi și arată cam cât pricep ei din toată treaba. În rest constat că de parcă portalseme ar avea contract de reprezentare și de promovare cu Cozma și cu spitalul. Plus cu păcănelele. Iar aici e o mare problemă. Pentru că ei nu de aia sunt ca să promoveze pe unul sau pe altul pe bani grei și pe bani publici ci ca să ne informeze obiectiv. Din ce se pare tocmai asta nu se întâmplă. Au devenit doar niște agenți comerciali. Abia aștept ca să mi se demonstreze că m-am înșelat. Eu aș fi cel mai bucuros.

  3. OmenieNUcalomnie Răspunde

    NU INTELEGETI: de cand cerul si pamantul fiecare padure cu uscaturile ei. Faptul ca se mediatizeaza uscaturile, fie ele si in minoritate absoluta, nu inseamna ca asta e regula, inseamna doar ca asta e imaginea care se doreste a fi creata pt ca crea panica sociala, pt ca invrajbi societatea, pt ca unii avocati sa-si faca publicitate si sa angajeze cauze perdante dar pe bani frumosi, etc.

    • blablabla Răspunde

      Ești naiv. Și să știi că multe lucruri din poze nu au ce căuta în alimentația unei proaspete mămici.
      În paranteză acum 8 ani am fost internat la spitalul vechi după un accident casnic, nu de plăcere. Practic nu mă puteam deplasa pe picioarele mele decât cu scaun cu rotile. După 2 zile s-a răstit careva asistentă de pe secție să-mi mut fizicul singur la parter că trebuie să mi se facă raze. Eu neputându-mă să mă deplasez. Fiind și cam ora 12 nici țipenie de doctor nu era în zonă. Până la urmă un coleg de salon m-a dus jos.

  4. Vasy Răspunde

    Ceea ce ati scris pare SCI-FI pentru un muritor de rand cand ajunge la urgenta (nici nu zic internat in spital).
    Cine e tanara respectiva si oare cati Euro a “cheltuit” cu nasterea?

  5. y Răspunde

    Daca nui plac conditiile, sa mearga sa nasca la ungaria, acolo conditiile este mai bine1

  6. Feri Poker Răspunde

    Șpaga,șpaga,cât a fost șpaga ??????

  7. y Răspunde

    Cind am nascut la mine a fost bun mincare! Si doktor úr a fost buna!
    Ioi ce urlat eu cind scos la mine din mama!

  8. y Răspunde

    Iar ai apărut. Nu încapi în pielea ta? Să trimit salvarea pe capul tău că văd că iarăși nu ți-ai luat pastilele hoțule. Auzi tu, mama a fost vaca sau scroafa la tine? Numai întreb, scăpat în cap ce ești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.