PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. TNL Satu Mare a strâns 750 kg de deşeuri în cadrul campaniei Let’s Do It Romania

TNL SatuMare s-a alăturat și anul acesta campaniei naționale LetsDoItRomania alături de Ocolul Silvic Satu Mare, District I Satu Mare, UP I Noroieni.

“Ne-am echipat în mod adecvat și am pornit într-o acțiune civică de igienizare a rigolelor din zona Noroieni – Micula, de unde am adunat aproximativ 750 kg de deșeuri, “Let’s Do It Romania!” face parte din initiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, fiind una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume”, a declarat Bianca Murgu, președinte Tineretul Național Liberal Satu Mare.

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale, într-o singură zi.

“Este important să conștientizăm faptul că spiritul civic trebuie să existe în orice societate, iar promovând astfel de acțiuni, putem trage un semnal de alarmă asupra efectelor nocive pe care le reprezintă aruncarea la întâmplare a resturilor și deșeurilor. Tinerii liberali se află în linia întâi a bătăliei pentru o lume mai curată. Atât la propriu, cât și la figurat! Felicitări colegilor mei!”, a mai transmis Bianca Murgu.