Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

FOTO. TNL Satu Mare a strâns 750 kg de deşeuri în cadrul campaniei Let’s Do It Romania

TNL SatuMare s-a alăturat și anul acesta campaniei naționale LetsDoItRomania alături de Ocolul Silvic Satu Mare, District I Satu Mare, UP I Noroieni.

“Ne-am echipat în mod adecvat și am pornit într-o acțiune civică de igienizare a rigolelor din zona Noroieni – Micula, de unde am adunat aproximativ 750 kg de deșeuri, “Let’s Do It Romania!” face parte din initiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, fiind una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume”, a declarat Bianca Murgu, președinte Tineretul Național Liberal Satu Mare.

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale, într-o singură zi.

“Este important să conștientizăm faptul că spiritul civic trebuie să existe în orice societate, iar promovând astfel de acțiuni, putem trage un semnal de alarmă asupra efectelor nocive pe care le reprezintă aruncarea la întâmplare a resturilor și deșeurilor. Tinerii liberali se află în linia întâi a bătăliei pentru o lume mai curată. Atât la propriu, cât și la figurat! Felicitări colegilor mei!”, a mai transmis Bianca Murgu.

13 comentarii

  1. Eugen Răspunde

    Faceți curățenie în pnl!

  2. Gunoieru. Răspunde

    Si in societatea de rromâni si alte nationalitati, inclusiv ungurii((eu am vecini). aia kulturati. Ca arunca Gunoaiele, gunoaiele pe unde pot. Si dupa aia critica ce primitivi sunt românii. Daca ma provocati o sa va trimit si filmari.

  3. Gunoieru. Răspunde

    Si românii aia, Cei mai Patrioti, isi arunca gunoaiele prin șanturi, dupa aia SE “MINUNEAZA” cat de mizerabila este țara asta.

  4. GB Răspunde

    Acțiune bine venită (am fost și eu, am văzut și alte grupuri și ma bucurat deoarece am avut impresia că suntem singuri/puțini dar nu…). Totuși soluția e prevenția+amenzi drastice+complementare (de exemplu să facă ce am făcut noi, să culeagă gunoaiele altora, e un sentiment cum să zic… Revoltător dar în același timp fain… te șimți bun, util.. Ce mai CIVILIZAT!). Recomand tuturor și sper să apuc vremurile când nu va mai fi atâta gunoi în natură și societate!

    • c-block Răspunde

      Acțiune degeaba. Pe cei care aruncă gunoiul cu astfel de acțiuni niciodată nu-i vei schimba. Ba mai și râd de fraierii care le strâng boarfele aruncate aiurea. Dar e o acțiune tocmai bună de imagine și te simți util pentru jumate oră. Atât. Eu am participat la foarte multe astfel de acțiuni dar m-am săturat sincer. Când am găsit un fotoliu cărat până sus în vârf pe vf. Pietroasa la 1200 m și niște anvelope uzate am zis că gata. Nu poți ține pasul cu tâmpiții.

      • satmarean Răspunde

        Ba, da, poti. Corelat cu amenzi, camere etc. Bravo lor, bravo si celor care au fost la Tarna. Din fata calculatorului este usor sa danigrezi. Plus socialii care trebuie sa stea prin paduri si santuri cel putin 15 zile pe luna.

        • c-block Răspunde

          An de an am participat. Tu chiar crezi că toți sunt ca și tine? Ia întreabă tu pe cei de la EKE care e părerea lor față de astfel de acțiuni? Tu știi că la o astfel de acțiune cu televiziunea și cu ziarele locale care tocmai făceau interviu cu sacii strânși a apărut un țigan și a vărsat cu roaba un morman de haine pe domeniu public pe care primise drept ajutor? Pe cine vrei să ajuți, pe cine vrei să educi dacă respectivul nu dorește asta? Asta sunt acțiuni de educare care pot avea priză pe viitor la actuali copiii. Degeaba ne complacem și sperăm că nu ai de la cine. Și pe cine am denigrat eu? Pe oșenii care au fost în stare să care mizerie în vârful muntelui în loc să ducă la container la Negrești care era și mai ușor de făcut? Dacă asta e denigrare atunci denigrare să fie! Nu educi omul lucrând în locul lui! Iar amenda nimeni nu are curaj să dea mai ales că trebuie prins asupra faptei. Așa că mai bine taci că ești paralel cu problema.

  5. sasa Răspunde

    s-au cantarit si pe ei?

  6. George Răspunde

    ala nu-i Cacaoo? marele pnlist,pmpist iar pnlist apoi mare lider Haurist si apoi iar pnlist?

  7. mihai Răspunde

    vrem in schengen…

    • 😱😰😲 Răspunde

      No atunci să vezi gunoaie băgate pe la noi! Și ce bine le va merge la ăștia cu heciurile de second handuri! Plus vom fi paradis la ăștia cu cei căutați de poliție sau cei cu mașini furate și căutate. NUmai citește știrile cu ce au prins la Pertea. Nu există zi fără “recoltă”.

  8. H&R Răspunde

    La PTF Petea intra cu camioanele.

  9. Pistike Răspunde

    Bravo copii!
    Sfat: când veți fii mari, să nu deveniți supozitoare 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.