PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Noi detalii. Cum a murit sătmăreanul în Indonezia. O doctoriță are nevoie de ajutor

O doctoriță din Sibiu se afla pe scuterul condus de tânărul, în vârstă de 19 ani, din Satu Mare, mort în Indonezia în urma unui accident rutier teribil, potrivit Sibiu Independent.

Nora Țichindeleanu se afla în Indonezia alături de soț și prieteni. Doctorița mergea scuterul condus de Adrian B. din Satu Mare. La un viraj aceștia au fost loviți de un camion, transmite poliția. Tânărul a murit pe loc, iar Nora a fost dusă la spital cu multiple leziuni.

Din cauza stării grave de sănătate, Nora a fost operată. Acum starea ei de sănătate este mai bună. Prietenii și familia doresc să o aducă în țară, dar costurile unui transport medical special este foarte mare. Aceștia au creat o pagină de strîngere de fonduri unde în nici 24 de ore jumătate din suma necesară a fost deja strânsă.

„Costul transportului medical internațional este exorbitant și mult peste ceea ce își poate permite familia Norei. Cheltuielile includ aranjamente medicale de zbor, personal medical specializat, echipament și logistică”, este o parte din descrierea făcută de prieteni pe pagina de donații. Cei care doresc să contribuie o pot face aici(Pagina donații)

Nora Țichindeleanu este medic endocrinolog în Sibiu și are un băiețel de 4 ani.

Citește și: