Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Noi detalii. Cum a murit sătmăreanul în Indonezia. O doctoriță are nevoie de ajutor

O doctoriță din Sibiu se afla pe scuterul condus de tânărul, în vârstă de 19 ani, din Satu Mare, mort în Indonezia în urma unui accident rutier teribil, potrivit Sibiu Independent.

Nora Țichindeleanu se afla în Indonezia alături de soț și prieteni. Doctorița mergea scuterul condus de Adrian B. din Satu Mare. La un viraj aceștia au fost loviți de un camion, transmite poliția. Tânărul a murit pe loc, iar Nora a fost dusă la spital cu multiple leziuni.

Din cauza stării grave de sănătate, Nora a fost operată. Acum starea ei de sănătate este mai bună. Prietenii și familia doresc să o aducă în țară, dar costurile unui transport medical special este foarte mare. Aceștia au creat o pagină de strîngere de fonduri unde în nici 24 de ore jumătate din suma necesară a fost deja strânsă.

„Costul transportului medical internațional este exorbitant și mult peste ceea ce își poate permite familia Norei. Cheltuielile includ aranjamente medicale de zbor, personal medical specializat, echipament și logistică”, este o parte din descrierea făcută de prieteni pe pagina de donații. Cei care doresc să contribuie o pot face aici(Pagina donații)

Nora Țichindeleanu este medic endocrinolog în Sibiu și are un băiețel de 4 ani.

Citește și:

12 comentarii

  1. Poopie Răspunde

    Nu și-a făcut asigurare de călătorie facultativă? Să plătească Becali!

    Fără supărare, nu vorbim despre ceva amărâți care n-ar avea bani, ci de beneficiarii unui concediu de lux, de câteva mii de euro pentru o persoană!

  2. Burduhos david Răspunde

    De ce ești rău?Dacă ți s-ar întâmpla ceva și ai avea nevoie de ajutor,ti-ar place ca cineva sa te judece în baza a ceea ce crede despre tine?

  3. Gheorghe Răspunde

    Când nu te potolești și tot îți cauți cu lumânarea.

  4. vadimT Răspunde

    Nu sunt de acord , ca sa dai 75000-100 000 de eur pt repatriere. Cu atitia bani poti ajuta pe mai multi copii bolnavi, care chiar nu au posibilitati financiare. Trebuie sa faci asigurare cand pleci in locuri exotice. Sau incinerat si adus mult mai ieftin.

    • re-doc Răspunde

      1. Doctorita care a suferit acest accident stupid traieste si a fost operata. Chiar am inteles ca sunt sanse mari sa se recupereze. Cel care a condus motociclul a murit.
      2. Nu de la asigurari se plateste repatrierea ci se aduna bani. Asa ca daca nu vrei nu dai. Asa simplu este.
      3. In rest sunt de acord. De cate ori am plecat in tari asa mai putin civilizate, inclusiv in zona maghreb sau chiar si la turci mi-am facut asigurare de sanatate. Nu se stie niciodata. Poti suferi un accident, poti contacta o boala etc. Nu e scump deloc si esti si mai linistit.

    • Maria Răspunde

      Nu v-a cerut nimeni acordul si nu va impiedica nimeni sa ajutati pe oricine considerati. Ar fi minunat ca atunci cand nu avem nimic bun de zis, sa invatam sa ne abtinem din comentarii care nu ajuta pe nimeni.

      • Poopie Răspunde

        Uite Maria, cum ai ratat ocazia de a-ți urma propriul sfat!
        S-au lăcomit la 15-20 de euro cât era asigurarea? Prostia și domnia se plătește… scump!

        • re-doc Răspunde

          Și asta-i corect. Eu oriunde unde am fost și știam că siguranța, transportul sau sănătatea sunt departe și de mizeriea de acasă, pentru că și la noi lasă de dorit dar totuși este, deci îmi fac asigurare facultativă de sănătate și îmi asigur și bagajele, tot. Vorba te, chiar nu e scump și dacă te gândești și vezi ce s-a întâmplat aici chiar merită. Nu înțeleg de ce nu au făcut și ei devreme ce doctorița (doar e doctor și cunoaște mai multe) știa unde merge. eu și când m-am dus la turci am avut așa ceva. De restul și mai și. Acolo am făcut asigurare extra. A fost doar câteva sute de lei de căciulă. Bine nu acum a fost ci acum câțiva ani dar ca și cost nu se compară. Și cum medicina de urgență (adică cea de după un accident rutier în speță) se asigură oriunde, nu dormi mai liniștit???? Măcat atât?

    • Mircea Covor Răspunde

      De unde ai scos preturile astea nene ? Din cur ? De 100.000€ repatriezi un trib intreg.

      • Mda Răspunde

        Mda. Eu tind să cred că s-au trezit că le-au pus în față toate cheltuielile de spitalizare și de intervenție. Bine că doctorița am înțeles că are șanse bune de a se însănătoși. Nu că-s rău dar tu ca om cu toate țiglele pe casă dacă pleci așa departe te îngrijești să ai o plasă de siguranță. Am fost în multe locuri despere care voi numai visați să ajungeți și m-am îngrijit să am asigurare. Nu mi-a zis nimeni să fac eu mi le-am făcut pe cheltuiala mea. Nu poți pleca așa la nimereală. Asta e valabil mai ales la doctorița aia din Sibiu care teoretic are mai multă școală decât șoferul scuterului prea tânăr. Nu poți pleca cu lumea-n cap și să zici că nu se poate întâmpla nimic rău cu tine. Că uite ce s-a întâmplat. Și ajungi să pui întrebarea, a meritat riscul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.