PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O femeie din Satu Mare a făcut bani frumoși pe Tik Tok. Cerea ajutor pentru un copil „grav bolnav”

O femeie din județul Satu Mare a făcut bani frumoși pe Tik Tok. Ea cerea ajutor financiar pentru un copil ”grav bolnav”. Femeia a crezut că va scăpa fără să fie prinsă, dar nu a fost așa.

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia, originară din municipiul Carei, folosea o identitate falsă și pretindea că are un nepot grav bolnav, care urmează să sufere o intervenție chirurgicală pe creier și are nevoie de bani pentru tratament.

Sătmăreanca a cunoscut o persoană generoasă care a fost dispusă să o ajute. Văzând acestea, escroana i-a solicitat persoanei respective în repetate rânduri sume de bani. Mai exact, femeia din Satu Mare i-a cerut victimei să transfere banii în contul unei alte persoane, iar victima s-a conformat și a transferat suma de 4.407 de lei.

Când victima a încercat să își recupereze banii, escroaca a refuzat să-i înapoieze spunând că nu va fi prinsă și nimeni nu îi va face nimic.

Victima nu s-a lăsat. A dat-o la Poliție pe sătmăreancă. Escroaca a fost trimisă în judecată, în această săptămână, pentru înșelăciune.