Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

O femeie din Satu Mare a făcut bani frumoși pe Tik Tok. Cerea ajutor pentru un copil „grav bolnav”

O femeie din județul Satu Mare a făcut bani frumoși pe Tik Tok. Ea cerea ajutor financiar pentru un copil ”grav bolnav”. Femeia a crezut că va scăpa fără să fie prinsă, dar nu a fost așa.

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia, originară din municipiul Carei, folosea o identitate falsă și pretindea că are un nepot grav bolnav, care urmează să sufere o intervenție chirurgicală pe creier și are nevoie de bani pentru tratament.

Sătmăreanca a cunoscut o persoană generoasă care a fost dispusă să o ajute. Văzând acestea, escroana i-a solicitat persoanei respective în repetate rânduri sume de bani. Mai exact, femeia din Satu Mare i-a cerut victimei să transfere banii în contul unei alte persoane, iar victima s-a conformat și a transferat suma de 4.407 de lei.

Când victima a încercat să își recupereze banii, escroaca a refuzat să-i înapoieze spunând că nu va fi prinsă și nimeni nu îi va face nimic.

Victima nu s-a lăsat. A dat-o la Poliție pe sătmăreancă. Escroaca a fost trimisă în judecată, în această săptămână, pentru înșelăciune.

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Asha ie dak me kred vedetă pe pikpok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.