PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cozma, despre Piața de Vechituri: E jale! Primăria să asigure condiții civilizate

Adrian Cozma cere Primăriei Satu Mare să ,,remedieze situația din Piața de Vechituri” și să ,,asigure un minimum de condiții civilizate”. Deputatul a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cum se prezintă piața când vremea este una nefavorabilă.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Comercianții, dar și clienții din Piața de Vechituri din Satu Mare simt pe pielea lor – la propriu! – ce înseamnă modernizarea în viziunea Primăriei Satu Mare. Au fost dărâmate vechile tarabe acoperite, fiind înlocuite cu niște tejghele improvizate, ca vai de lume, astfel că bieții vânzători sunt pur și simplu lăsați în bătaia vântului, a ploilor și nu peste mult timp, a ninsorilor. Așa cum era înainte, de bine de rău, Piața asigura o minimă protecție târgoveților.

Acum, e jale! Unde nu-i cap, vai de picioare, mai ales dacă ți le bagi în toată administrația locală! Somez Primăria municipiului Satu Mare să remedieze de urgență această neplăcută situație și să asigure un minimum de condiții civilizate pentru a se putea desfășura o activitate comercială normală, în cea mai veche piață a Sătmarului!”