PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Melodia cântărețului sătmărean Ghiță Munteanu a înnebunit TikTok-ul. Virală după 11 ani

Melodia cântărețului sătmărean Ghiță Munteanu a înnebunit TikTok-ul. A devenit virală după 11 ani, potrivit spynews.ro.

Cu o carieră bogată în muzica populară și de petrecere, Ghiță Munteanu a devenit un nume venerat în industria muzicală din România. Originar din pitorescul Satu Mare, artistul a reușit să adune milioane de fani pe YouTube, datorită interpretărilor sale, notează jurnaliștii de la spynews.ro. Cu toate acestea, o piesă anume a reușit să creeze o adevărată ,,furtună” pe TikTok, captivând inimile utilizatorilor după unsprezece ani de la lansare.

Melodia „Aș vrea să fiu un spiriduș” a reușit să dețină titlul de senzație pe TikTok, unde a stârnit o adevărată frenezie în rândul utilizatorilor. Piesa a devenit virală la unsprezece ani de la lansare și a devenit imediat un refren popular și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru utilizatorii TikTok. Multe vedete de la noi din țară, printre care Delia Matache, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, s-au afișat în mediul online cu această melodie.

Piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș”, devenită virală pe TikTok, i-a făcut pe mulți români să facă videoclipuri folosind această melodie.


Sursa: spynews.ro