Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

VIDEO. Melodia cântărețului sătmărean Ghiță Munteanu a înnebunit TikTok-ul. Virală după 11 ani

Melodia cântărețului sătmărean Ghiță Munteanu a înnebunit TikTok-ul. A devenit virală după 11 ani, potrivit spynews.ro.

Cu o carieră bogată în muzica populară și de petrecere, Ghiță Munteanu a devenit un nume venerat în industria muzicală din România. Originar din pitorescul Satu Mare, artistul a reușit să adune milioane de fani pe YouTube, datorită interpretărilor sale, notează jurnaliștii de la spynews.ro. Cu toate acestea, o piesă anume a reușit să creeze o adevărată ,,furtună” pe TikTok, captivând inimile utilizatorilor după unsprezece ani de la lansare.

Melodia „Aș vrea să fiu un spiriduș” a reușit să dețină titlul de senzație pe TikTok, unde a stârnit o adevărată frenezie în rândul utilizatorilor. Piesa a devenit virală la unsprezece ani de la lansare și a devenit imediat un refren popular și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru utilizatorii TikTok. Multe vedete de la noi din țară, printre care Delia Matache, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, s-au afișat în mediul online cu această melodie.

Piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș”, devenită virală pe TikTok, i-a făcut pe mulți români să facă videoclipuri folosind această melodie.


Sursa: spynews.ro

6 comentarii

  1. Ghiță președinte Răspunde

    Bravo..tot așa..după ani și ani..poate își depune candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare..păi ce..la Sălaj epreședinte Dinu Iancu Salageanu..ce noi nu avem muzicanți noștri..vezi GOVOR..cântă az a szep poate poate prinde iar post de vicepreședinte de Consiliu..că i so gătat banii furați..

  2. roco Răspunde

    E plin de frustrati aici…Oameni ratati care se cred mai presus de cuvinte…De la mine maestre o urare! Sa ne traiesti multi ani sanatos sa ne incanti in continuare cu melodii frumoase ca si pana acum!

  3. blablabla Răspunde

    Dacă l-au descoperit după 11 ani asta spune multe. Mă rog. La jaful ăsta de județ și asta e ceva că alții ne mai fură.

  4. Daria Răspunde

    Cine -i si asta? Alt manelist?Ascultati muzica autentica..nu pe toti afonii! Ce tot promovati asemenea oameni?

    • comentator Răspunde

      👍, de când cu internetul la liber toți nerealizații și neisprăviții s-au mutat în spațiul virtual. Indiferent de ce platformă vorbim, că e tiktok, pikpok sau f@ckbook sau cum s-ar mai numi.😱😨

    • comentator Răspunde

      Încă doar atât că am făcut un minim efort și am ascultat 5 secunde și mi-a ajuns. Săracul nu are voce, ce produce se cheamă măcel vocal. Despre acești “cântăreți” obișnuiesc eu să zic că până la urmă îi înțeleg că încearcă și ei să se producă. Atâta poate. Aia în schimb nu pricep nici în ruptul capului că sunt oameni care plătesc pentru această producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.