PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Violență într-o școală din județ. Elev și profesoară, agresați de doi ,,elevi problemă”

Violență într-o școală din județul Satu Mare. Un elev și o profesoară au fost agresați de doi ,,elevi problemă”, titrează jurnaliștii de la opiniedecarei.com.

Potrivit sursei citate, un incident de violență extremă s-a petrecut ieri, luni, 18 septembrie, în jurul amiezii, în clasa unei unități școlare din municipiul Carei, fiind provocat de doi ,,elevi problemă” dintr-o clasă de a V-a, în vârstă de numai 12 ani. Totul s-ar fi petrecut în timpul orei de limba română, când unul dintre cei doi elevi a intrat în conflict cu un coleg de clasă, l-a lovit, l-a doborât la pământ și apoi a început să îl sugrume.

Profesoara a încercat să intervină pentru a pune capăt agresiunii, moment în care al doilea elev s-a repezit asupra profesoarei și i-a aplicat o lovitură puternică în piept. În urma incidentului a fost sesizată poliția. De asemenea, mai menționează jurnaliștii de la opiniedecarei.com, părinții pregătesc o petiție prin care vor solicita luarea unor măsuri drastice împotriva celor doi ,,elevi problemă”.


Sursa: Opinie de Carei