PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

AUR Satu Mare se pregătește de alegeri: ,,Vrem să ducem profesioniști în administrația publică”

Pregătiri în AUR Satu Mare pentru stabilirea viitorilor candidați la alegerile locale. În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc joi, 19 octombrie, la Satu Mare, și la care a participat și prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, reprezentanții formațiunii au spus că vor să ducă în administrație doar profesioniști.

Marius Lulea a precizat că AUR își va selecta candidații pentru alegerile locale în funcție de munca în cadrul formațiunii politice și de competențe: ,,Noi trebuie să aducem, de exemplu, ca și propunere pentru Consiliul Județean o persoană care are calități manageriale dovedite, care a mai lucrat cu oamenii, care a fost implicat în proiecte, care cunoaște procedurile publice, știe ce e un studiu de fezabilitate, astfel încât să putem să ducem profesioniști în administrația publică. (…) Cine prezintă cea mai bună soluție pentru cetățeni, acea persoană va fi candidatul Alianței”, a spus prim-vicepreședintele AUR.

Întrebat dacă Alianța are șanse la alegerile de anul viitor, președintele interimar AUR Satu Mare, Viorel Pop, a spus că ,,cetățenii din județul Satu Mare și-au pus mari speranțe în mișcarea noastră”.