PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Beat și supărat că a fost concediat, sătmăreanul a furat mașina firmei și a făcut accident

Beat și supărat că a fost concediat, sătmăreanul a furat mașina firmei și a făcut accident. Bărbatul fusese concediat după ce a rămas fără permis, pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Supărat pe fostul său patron, sătmăreanul a vrut să se răzbune: a mers în curtea firmei și a furat o mașină. După ce au observat că autoturismul a dispărut, reprezentanții firmei au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat hoțul: un fost angajat, care fusese concediat pentru că a rămas fără permis de conducere.

Hoțul le-a spus oamenilor legii că după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a deplasat în curtea magazinului la care a fost angajat și a profitat de faptul că autoturismul nu era asigurat. A urcat la volanul mașinii și a condus zeci de kilometri, până a ajuns în sensul giratoriu dinspre Terebești. Acolo a intrat în coliziune cu indicatoarele rutiere și a distrus bara, ușa laterală, oglinzile și farurile autoturismului. Apoi a dus mașina înapoi în curtea firmei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul a fost condamnat, în această săptămână, la o pedeapsă de 1 an și 2 luni cu suspendare pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.