Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Beat și supărat că a fost concediat, sătmăreanul a furat mașina firmei și a făcut accident

Beat și supărat că a fost concediat, sătmăreanul a furat mașina firmei și a făcut accident. Bărbatul fusese concediat după ce a rămas fără permis, pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Supărat pe fostul său patron, sătmăreanul a vrut să se răzbune: a mers în curtea firmei și a furat o mașină. După ce au observat că autoturismul a dispărut, reprezentanții firmei au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat hoțul: un fost angajat, care fusese concediat pentru că a rămas fără permis de conducere.

Hoțul le-a spus oamenilor legii că după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a deplasat în curtea magazinului la care a fost angajat și a profitat de faptul că autoturismul nu era asigurat. A urcat la volanul mașinii și a condus zeci de kilometri, până a ajuns în sensul giratoriu dinspre Terebești. Acolo a intrat în coliziune cu indicatoarele rutiere și a distrus bara, ușa laterală, oglinzile și farurile autoturismului. Apoi a dus mașina înapoi în curtea firmei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul a fost condamnat, în această săptămână, la o pedeapsă de 1 an și 2 luni cu suspendare pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.