PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. A băut și a intrat cu mașina în stâlp, pe Careiului! Pasagerul, încarcerat

Doi ani de închisoare cu suspendare și de 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru șoferul care s-a urcat beat la volan și a lovit un stâlp de beton de la Electrica pe strada Careiului, anul trecut, în luna februarie. Bărbatul și-a aflat pedeapsa, în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 05.02.2022, în jurul orei 04:13, șoferul a pierdut controlul autoturismului său și a lovit un stâlp de beton de la Electrica de pe strada Careiului. Pasagerul din dreapta față a suferit o fractură de bazin, în urma impactului.

Conform autorităților, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit mărturiei pasagerului, aceștia au consumat mai multe doze de bere înainte de a decide să mai cumpere două doze de la benzinăria Petrom de pe strada Careiului.

La scurt timp, după ce au părăsit benzinăria, șoferul a pierdut controlul volanului la sensul giratoriu din dreptul magazinului Dedeman, intrând în coliziune cu stâlpul de beton de pe marginea drumului. Șoferul nu a suferit leziuni, însă pasagerul a acuzat dureri și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Satu Mare.

În urma incidentului, conducătorul auto a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de 60 de zile de muncă în folosul comunității.