Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. A băut și a intrat cu mașina în stâlp, pe Careiului! Pasagerul, încarcerat

Doi ani de închisoare cu suspendare și de 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru șoferul care s-a urcat beat la volan și a lovit un stâlp de beton de la Electrica pe strada Careiului, anul trecut, în luna februarie. Bărbatul și-a aflat pedeapsa, în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 05.02.2022, în jurul orei 04:13, șoferul a pierdut controlul autoturismului său și a lovit un stâlp de beton de la Electrica de pe strada Careiului. Pasagerul din dreapta față a suferit o fractură de bazin, în urma impactului.

Conform autorităților, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit mărturiei pasagerului, aceștia au consumat mai multe doze de bere înainte de a decide să mai cumpere două doze de la benzinăria Petrom de pe strada Careiului.

La scurt timp, după ce au părăsit benzinăria, șoferul a pierdut controlul volanului la sensul giratoriu din dreptul magazinului Dedeman, intrând în coliziune cu stâlpul de beton de pe marginea drumului. Șoferul nu a suferit leziuni, însă pasagerul a acuzat dureri și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Satu Mare.

În urma incidentului, conducătorul auto a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Nu era vorba ca astia de se urca bauti la volan iau direct inchisoare cu executare? Sau nu e loc? Sau era vrajeala si asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.