PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Baza sportivă Dinamo se degradează. Deputatul Panait cere remedierea problemelor

Imagini dezolante cu baza sportivă Dinamo din municipiul Satu Mare au fost prezentate de deputatul Radu Panait, care îi cere primarului Kereskenyi Gabor să remedieze problemele. ,,A fost inaugurată cu mare fast și așa arată la nici doi ani”, spune deputatul. 

Redăm, mai jos, mesajul transmis de deputatul Radu Panait:

,,În octombrie 2021, baza sportivă Dinamo de lângă ștrand a fost inaugurată cu mare fast, iar pentru reabilitarea acesteia s-au alocat atunci 3 milioane de lei din bugetul local. Cum arată acum această investiție, la nici doi ani? Vedeți și voi in imagini. Rigole blocate sau rupte, bălării crescute peste tot, vopseaua deteriorată, fiare lăsate aiurea.

Se pare că Primarul Gabor Kereskenyi nu are habar că investițiile făcute necesită și întreținere. Domnule primar, vă rugăm să luați legătura cu prietenii dvs. care au executat lucrarea și cărora le-ați dat banii, să îi solicitați să vină și să remedieze aceste probleme. Nu va mai bateți joc de investiția de 3 milioane de lei, pentru că nu este vorba despre un obiect oarecare cumpărat de pe o piață de vechituri. Banii noștri, ai sătmărenilor, au fost cheltuiți pentru această infrastructură, iar noi așteptăm ca aceasta să fie menținută în condiții bune și sigure”.