Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Baza sportivă Dinamo se degradează. Deputatul Panait cere remedierea problemelor

Imagini dezolante cu baza sportivă Dinamo din municipiul Satu Mare au fost prezentate de deputatul Radu Panait, care îi cere primarului Kereskenyi Gabor să remedieze problemele. ,,A fost inaugurată cu mare fast și așa arată la nici doi ani”, spune deputatul. 

Redăm, mai jos, mesajul transmis de deputatul Radu Panait:

,,În octombrie 2021, baza sportivă Dinamo de lângă ștrand a fost inaugurată cu mare fast, iar pentru reabilitarea acesteia s-au alocat atunci 3 milioane de lei din bugetul local. Cum arată acum această investiție, la nici doi ani? Vedeți și voi in imagini. Rigole blocate sau rupte, bălării crescute peste tot, vopseaua deteriorată, fiare lăsate aiurea.

Se pare că Primarul Gabor Kereskenyi nu are habar că investițiile făcute necesită și întreținere. Domnule primar, vă rugăm să luați legătura cu prietenii dvs. care au executat lucrarea și cărora le-ați dat banii, să îi solicitați să vină și să remedieze aceste probleme. Nu va mai bateți joc de investiția de 3 milioane de lei, pentru că nu este vorba despre un obiect oarecare cumpărat de pe o piață de vechituri. Banii noștri, ai sătmărenilor, au fost cheltuiți pentru această infrastructură, iar noi așteptăm ca aceasta să fie menținută în condiții bune și sigure”.

12 comentarii

  1. Karolyi Răspunde

    Asta era bine de stiut si pe mandatul primarilor de dinainte… care nu au reabilitat, de fel, nimic
    Ce memorie selectiva aveti!
    Cand vad un articol…ce au facut restul ”primarilor”? Astept cu nerabdare.
    Cu asemenea articole doar concentrati atentia oamenilor pe lucrurile care au fost facute de actualul primar… deci efect invers concetateni!

  2. desmaplan Răspunde

    putem cere mai multi…sau TOTI, dar practic numai dl. Panait poate sa faca ceva (daca are destula putere)…astept rezultatele contributiei practice, a dlui Panait!!

  3. Hitman Răspunde

    De 2 ani, zilnic ii in folosinta aproape, ar fi si culmea sa nu se degradeze.
    Oricum nu voteaza nimeni cu USR iar AUR oricum va da clasa.

  4. Irimus Răspunde

    Felicitari domnule deputat. Dumneavoastră veți fi viitorul primar al municipiului Satu Mare

    • canageambe Răspunde

      Ăsta nici dacă ar candida singur nu ar avea șanse.

      • c-block Răspunde

        Corect spus. E mai slab materialul ca la Nicusor Dan. Altul la care e jale mare in ce a facut. In momemntul de fata avem doi deputati de Satmar care stiu foarte bine cum nu trebuie facut ceva. El si cu Cosma. Dar sa se faca util pentru noi nici dupa trei ani nu au reusit! Dar cel mai tare este senatorul adormit de Oas. Nu stii, mai traieste?

  5. Nha Răspunde

    Tate marile realizari is facute de mantuiala: autogara, baza sportiva, parc, pod nou, pod Decebal, trotuare care se sfarma, copaci care se ofilesc, piete in care ploua, p-ta de vechituri …Dar sunt bifate pe lista. Poate ne dorim mai multa calitate la banii cheltuiti. Urmeaza sa bifam dr. Botiz! 😂

  6. CFR Răspunde

    Da ce a facut USR- ul pentru baza sportiva. Mai loaza. Nu o sa va iert niciodata pentru iesirea de la guvernare. Eu care am semnat, votat si sustinut acest partid. Sunteti zero. v-o spun cu parere de rau.

  7. H&R Răspunde

    Panait se degradeaza, trebuie reabilitat urgent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.