PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Liberalii sătmăreni și-au sărbătorit seniorii la Doba, cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice

Într-o atmosferă de adevărată sărbătoare, liberalii sătmăreni și-au omagiat seniorii la Doba, în cadrul unei ceremonii emoționante, cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice. Au fost prezenți peste 300 de participanți din întreg județul.

Au luat cuvântul: deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, Cristian Beșeni, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Bianca Murgu, Romeo Pop, subprefectul județului Satu Mare, Alexandru Horvat, președintele seniorilor liberali, Bianca Murgu, președinta organizației de tineret al PNL Satu Mare și Mihai Ghetina, primarul comunei Doba.

Vorbitorii au evidențiat rolul persoanelor vârstnice în activitatea partidului, implicarea necondiționată a acestora în acțiunile pe care le întreprinde PNL Satu Mare și au adus calde mulțumiri seniorilor pentru sprijinul acordat.

Momentele muzicale au fost susținute de Corul CARP, Ionel Sabo și Vasile Bodea cu formația, precum și de renumitul interpret, Petrică Mureșan.

Pentru activitatea meritorie desfășurată de-a lungul anilor, un număr de 26 de pensionari au fost răsplătiți cu diplome de excelență, după cum urmează:

DIPLOME DE EXCELENȚĂ – SENIORI 2023:

  1. Contribuția adusă în domeniul înființării/dezvoltării asociațiilor de pensionari
  1. Instituții

Garda Natională de Mediu

  1. Educație
  1. Cultură
  1. Membri PNL – Contribuție deosebită în cadrul activităților desfășurate de OSPNLPapi Ovidiu – cel mai vechi membru PNL, din 1990

,,​A fost un eveniment de neuitat, cu multe momente emoționante, pline de optimism și speranță, unde urările de sănătate și prosperitate nu au contenit, semn că seniorii sunt prețuiți în PNL, la adevărata lor valoare”, au spus organizatorii.