PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Teanc de bani pierdut în fața unei firme din Satu Mare. Găsitorul este căutat!

Teanc de bani pierdut în fața unei firme din Satu Mare. Un sătmărean a avut ghinionul să piardă un teanc cu bani din buzunar, iar când s-a întors să recupereze suma pierdută a avut surpriza să constate că aceasta nu mai era acolo. Un tânăr a găsit banii, i-a luat și a dispărut cu ei. Acum este căutat de poliție.

Bărbatul a declarat, pentru Portal SM, că avea de făcut mai multe plăți în ziua respectivă și a luat asupra sa mai mulți bani cu care s-a deplasat la sediul mai multor firme. După ce a ieșit din sediul unei firme de pe strada Florilor, din zona Liceului Economic, banii i-au căzut din buzunar, pe stradă. El s-a urcat în mașină şi și-a continuat drumul, a mers la altă firmă, unde a descoperit că nu mai are banii. S-a întors la firma la care a fost înainte, însă nu a mai găsit banii.

Ulterior a reușit să facă rost de imaginile surprinse de camerele video și a văzut cum mai multe persoane trec pe lângă bani, fără să-i observe. Un tânăr, în schimb, i-a văzut, i-a luat și s-a făcut nevăzut.

Persoana păgubită a depus plângere la poliție, care a demarat cercetări pentru a-l depista pe tânărul care a găsit banii și a-l trage la răspundere. Trebuie precizat faptul că însușirea oricărui obiect găsit pe domeniul public se pedepsește penal cu amendă sau închisoare de la 1 la 3 luni. Practic, oricine găsește o sumă de bani sau anumite lucruri de valoare este obligat să le predea la poliție.

Bărbatul care a pierdut banii face un apel la toți cei care au indicii care să conducă la găsirea persoanei care a luat banii, să îi ofere informații la nr de tel: 0740381882.

FOARTE IMPORTANT – Bărbatul păgubit este dispus să-și retragă plângerea în cazul în care persoana care a găsit banii îl va contacta. Cel mai probabil, persoana nu știe că este vorba despre o faptă penală.

VĂ RUGĂM SĂ DISTRIBUIŢI acest articol. Fiecare distribuire poate ajuta la găsirea persoanei care a luat banii!