Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Teanc de bani pierdut în fața unei firme din Satu Mare. Găsitorul este căutat!

Teanc de bani pierdut în fața unei firme din Satu Mare. Un sătmărean a avut ghinionul să piardă un teanc cu bani din buzunar, iar când s-a întors să recupereze suma pierdută a avut surpriza să constate că aceasta nu mai era acolo. Un tânăr a găsit banii, i-a luat și a dispărut cu ei. Acum este căutat de poliție.

Bărbatul a declarat, pentru Portal SM, că avea de făcut mai multe plăți în ziua respectivă și a luat asupra sa mai mulți bani cu care s-a deplasat la sediul mai multor firme. După ce a ieșit din sediul unei firme de pe strada Florilor, din zona Liceului Economic, banii i-au căzut din buzunar, pe stradă. El s-a urcat în mașină şi și-a continuat drumul, a mers la altă firmă, unde a descoperit că nu mai are banii. S-a întors la firma la care a fost înainte, însă nu a mai găsit banii.

Ulterior a reușit să facă rost de imaginile surprinse de camerele video și a văzut cum mai multe persoane trec pe lângă bani, fără să-i observe. Un tânăr, în schimb, i-a văzut, i-a luat și s-a făcut nevăzut.

Persoana păgubită a depus plângere la poliție, care a demarat cercetări pentru a-l depista pe tânărul care a găsit banii și a-l trage la răspundere. Trebuie precizat faptul că însușirea oricărui obiect găsit pe domeniul public se pedepsește penal cu amendă sau închisoare de la 1 la 3 luni. Practic, oricine găsește o sumă de bani sau anumite lucruri de valoare este obligat să le predea la poliție.

Bărbatul care a pierdut banii face un apel la toți cei care au indicii care să conducă la găsirea persoanei care a luat banii, să îi ofere informații la nr de tel: 0740381882.

FOARTE IMPORTANT – Bărbatul păgubit este dispus să-și retragă plângerea în cazul în care persoana care a găsit banii îl va contacta. Cel mai probabil, persoana nu știe că este vorba despre o faptă penală.

VĂ RUGĂM SĂ DISTRIBUIŢI acest articol. Fiecare distribuire poate ajuta la găsirea persoanei care a luat banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.