PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cosmeticiană prinsă drogată la volan, în Satu Mare. Voia să vândă cocaină

Cosmeticiană prinsă drogată. Femeia se afla la volan când a fost oprită de un echipaj de poliție, într-o localitate din județul Satu Mare. Nu doar că era drogată, dar avea și cocaină în mașină, substanță pe care voia s-o vândă.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 02.09.2023, femeia a condus un autoturism pe raza localității Iojib, pe drumul DN 1C, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive (cocaină) și deținând în vederea punerii pe piața de consum, dar și al consumului propriu, fără drept, cantitatea de 18,7 substanță care conține cocaină – drog de mare risc, o punguță pe care s-a pus în evidență cocaină, un cântar electronic pe care s-a pus în evidență 3 –MMC și cocaină, un dispozitiv pe care s-a pus în evidență cocaină.

Femeia se află în arest la domiciliu, pentru ,,săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc, fără drept și deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu fără drept”. Acum urmează să fie judecată.