Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Cosmeticiană prinsă drogată la volan, în Satu Mare. Voia să vândă cocaină

Cosmeticiană prinsă drogată. Femeia se afla la volan când a fost oprită de un echipaj de poliție, într-o localitate din județul Satu Mare. Nu doar că era drogată, dar avea și cocaină în mașină, substanță pe care voia s-o vândă.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 02.09.2023, femeia a condus un autoturism pe raza localității Iojib, pe drumul DN 1C, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive (cocaină) și deținând în vederea punerii pe piața de consum, dar și al consumului propriu, fără drept, cantitatea de 18,7 substanță care conține cocaină – drog de mare risc, o punguță pe care s-a pus în evidență cocaină, un cântar electronic pe care s-a pus în evidență 3 –MMC și cocaină, un dispozitiv pe care s-a pus în evidență cocaină.

Femeia se află în arest la domiciliu, pentru ,,săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc, fără drept și deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu fără drept”. Acum urmează să fie judecată.

7 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Nu- i ajungeau banii din cosmetica desi bon fiscal elibereaza …..aproape niciodata,la fel ca si coafezele,frizerii, DJ etc

  2. H&R Răspunde

    Tot pudră este, sau nu?

  3. Norik Răspunde

    Nu era cumva Brigi lui Adisor?

  4. Io Răspunde

    E și asta o șmecherie. Dacă nu iese frizura cum vrea clienta o servește cu un joint și imediat e mulțumită? 🤔😮😃

  5. Vasy Răspunde

    Oricum nu e foarte grav pentru ca e cantitate mica si se pare ca e pentru consum propriu. Hai ca scapa. nu-i asa de grav dar pacat ca se drogheaza, asta nu-i bine.

    • Io Răspunde

      E foarte grav because conducea o mașină fiind dovedit drogată. Dar nu ai de unde a înțelege asta pentru că la tine starea ta naturală este când ești băut & drogat. Una e că stai acasă și te trotilezi cu hoverii și alta când trotilat te urci la volan. Rumegă informația. Atâta vreme cât timp unii tot caută scuze pentru astfel de fapte atâta vreme nu va fi bine. 😫😮🤢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.