PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. AUR a început campania electorală la Satu Mare

AUR a început campania electorală la Satu Mare. Candidații Alianței pentru Unirea Românilor pentru alegerile europarlamentare au ajuns, vineri, 17 noiembrie, în municipiul Satu Mare: ,,AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri”, au spus reprezentanții formațiunii.

Caravana “Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) s-a aflat în Satu Mare. Candidații AUR pentru Parlamentul European au fost prezenți, vineri deimineață, în municipiul Satu Mare, în fața Casei de Modă, acolo unde s-au întâlnit și au vorbit cu sătmărenii.

Președintele interimar AUR Satu Mare, Viorel Pop, i-a prezentat pe trei dintre candidații formațiunii pentru alegerile europarlamentare. Este vorba de Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național AUR, Simona Petcu, lector universitar și doctor în psihologie, respectiv prințul Șerban Dimitrie Sturdza, descendent direct al domnitorului Moldovei, Mihail Sturdza.

,,Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile românilor. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European”, au transmis cei de la AUR.

Caravana “Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Romanilor se va plimba prin țară până în data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, atunci când va ajunge la Alba Iulia.