Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. AUR a început campania electorală la Satu Mare

AUR a început campania electorală la Satu Mare. Candidații Alianței pentru Unirea Românilor pentru alegerile europarlamentare au ajuns, vineri, 17 noiembrie, în municipiul Satu Mare: ,,AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri”, au spus reprezentanții formațiunii.

Caravana “Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) s-a aflat în Satu Mare. Candidații AUR pentru Parlamentul European au fost prezenți, vineri deimineață, în municipiul Satu Mare, în fața Casei de Modă, acolo unde s-au întâlnit și au vorbit cu sătmărenii.

Președintele interimar AUR Satu Mare, Viorel Pop, i-a prezentat pe trei dintre candidații formațiunii pentru alegerile europarlamentare. Este vorba de Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național AUR, Simona Petcu, lector universitar și doctor în psihologie, respectiv prințul Șerban Dimitrie Sturdza, descendent direct al domnitorului Moldovei, Mihail Sturdza.

,,Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile românilor. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European”, au transmis cei de la AUR.

Caravana “Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Romanilor se va plimba prin țară până în data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, atunci când va ajunge la Alba Iulia.

 

14 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Legislația electorală stabilește foarte clar cum este cu campania electorală. Tocmai pentru a evita astfel de cazuri de manifestări perpetue ca asta. Sau cam ce face altul nefericit, numitul Rareș Bogdan. În momentul în care nu respecți legile țării, regulile de bază ale jocului spune cam totul despre caracterul unora. Legile jocului trebuie să fie aceeași pentru toți. Dacă nu le convine nu au decât să le modifice. Mi se pare că asta se face prin parlament parcă, nu? Asta în cazul de față e circ pe pâine și fără rost. Rămâne să vedem dacă a avut aprobarea obligatorie a primăriei și a poliției. Că dacă nu …..

  2. Vizionaru Răspunde

    La câți au fost nu cred ca se poate numi adunare publica…in stația de autobuz erau mai mulți cetățeni.
    Ăla e Ștef?E in Aur? Mai e cu Brigi?

  3. Norik Răspunde

    Ce dracu cauta KAKATU de Stef acolo?

  4. Driver one Răspunde

    Numai gasesc nr de tel al lui Brigi, nu are cineva?
    Asa de bine tragea la trompeta, de numa numa.
    Va rog daca are cineva, mersi

  5. Beny Kira Răspunde

    Alianță românească PNL-AUR

    • Vasilica Răspunde

      AUR nu v-a fuziona, la Satu Mare, niciodata cu un partid pierdut ca si PNL. Toti stim, PNL SM e la vale de ani de zile.

  6. Satmareanu Răspunde

    Stef cel condamnat. Nu a fost condamnat de ANI. Se pare ca AUR e partidul care sustine un condamnat. Dar el e la Republicani acum Stef poarta geanta dl presedinte.

  7. Aurel Răspunde

    Ce a fost și ce a ajuns Stefănelă ăsta, speră să prindă un loc în parlament pe spatele circului HAur…o labă tristă și de mult apusă….

  8. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Votam AUR.

  9. Iulian Câcău Răspunde

    În 2024, toți votam AUR! PNL și PSD la groapa de gunoi

  10. radical2 Răspunde

    Stef acolo. Fost PNL-ist. Si astia tot acelas cacat.:))

  11. Radu Răspunde

    “Adevărații liberali” după cum se prezenta Ștef și gasca lui de oportuniști acum au dat liberalismul pe Haur-ul rromanes. Nu e un secret ca mai ales in sudul țării AUR-ul rupe in comunitățile de romi. Oportunismul electoral nu are limite la Stef&gasca.

  12. carcotas Răspunde

    Daca ajunge AUR la putere ne intoarcem la secera si ciocan. Nu ca acum ar fi bine dar una e sa fie rau si alta sa fie dezastru.

  13. Bogdan Dumitras Răspunde

    Cozma si-a trimis lingaul, pe Bretan, sa negocieze o alianță AUR-PNL, doar ca Stef l-a scos rapid din sediul AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.