PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pataki: Cred că în acest sezon de schi pârtia Luna Şes va fi deschisă

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat în şedinţa ordinară de astăzi că pârtia de schi de la Luna Şes va fi deschisă în acest sezon. El le-a explicat consilierilor că investiţia a fost predată administraţiei din Negreşti Oaş, care a demarat procedura pentru omologare.

 “Sunt în procedura de omologare a pârtiei, unde ne implicăm şi noi activ. A apărut nu numai zăpada, ci şi parapeţii, elementele de siguranţă. Apar şi exerciţiile care sunt necesare omologării pârtiei, s-a format şi serviciul public care va gestiona acest bun public. Eu cred că în acest sezon de schi, care, încet, încet, începe şi se termină undeva prin aprilie, dacă e OK temperatura, sigur va fi funcţional şi operaţional. Noi îi putem ajuta cu sfaturi, prin specialiştii de la Salvamont, şi o facem. Noi le-am pus la dispoziţie toate documentele necesare omologării. Sunt în curs de omologare. După ce va avea certificatul, este o pârtie omologată, atunci va fi accesibilă publicului”, a declarat Pataki Csaba.

Toate documentele necesare au fost deja trimise, se așteaptă pentru certificatul care atestă că este o părtie omologată.  Odată cu finalizarea acestuia, pârtia va deveni accesibilă publicului larg.

Exit mobile version