Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Pataki: Cred că în acest sezon de schi pârtia Luna Şes va fi deschisă

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat în şedinţa ordinară de astăzi că pârtia de schi de la Luna Şes va fi deschisă în acest sezon. El le-a explicat consilierilor că investiţia a fost predată administraţiei din Negreşti Oaş, care a demarat procedura pentru omologare.

 “Sunt în procedura de omologare a pârtiei, unde ne implicăm şi noi activ. A apărut nu numai zăpada, ci şi parapeţii, elementele de siguranţă. Apar şi exerciţiile care sunt necesare omologării pârtiei, s-a format şi serviciul public care va gestiona acest bun public. Eu cred că în acest sezon de schi, care, încet, încet, începe şi se termină undeva prin aprilie, dacă e OK temperatura, sigur va fi funcţional şi operaţional. Noi îi putem ajuta cu sfaturi, prin specialiştii de la Salvamont, şi o facem. Noi le-am pus la dispoziţie toate documentele necesare omologării. Sunt în curs de omologare. După ce va avea certificatul, este o pârtie omologată, atunci va fi accesibilă publicului”, a declarat Pataki Csaba.

Toate documentele necesare au fost deja trimise, se așteaptă pentru certificatul care atestă că este o părtie omologată.  Odată cu finalizarea acestuia, pârtia va deveni accesibilă publicului larg.

7 comentarii

  1. Aaa Răspunde

    Pe cine crede că păcălește ăsta?

  2. Romanistan Răspunde

    150% anul ăsta nu va fi. Din mai multe motive. Astea-s abureli de prostit poporul alegător. Acolo totul trebuie omologat (chiar credeți că se poate pe repede înainte că așa vrem noi?), omologarea trebuie să fie făcută în stare de funcționare care ce presupune??? No hai să aud! Apoi serviciul organizat și oameni angajați la acel serviciu obligatoriu, nu numai de salvamont e vorba. Fără astea omologarea nu se poate finaliza. Și în situația economică dată voi chiar credeți că primăria poate angaja oameni și bugeta salarii când se taie de peste tot??? La anul copiii, maid la anul.

  3. gogu Răspunde

    Chiar sunt curios cum o scalda cu aeroportul care are termen 31 decembrie 2023 si sunt 80 milioane de euro de la ue. Bani pe care nu o sa-i vedem

  4. 😮😮😮 Răspunde

    Sincer eu nu știu pe cine mai credeți că puteți prosti. Cunoașteți povestea cu ciobanul și cu lupul? Când tot țipa să exerseze că vine lupul apoi când chiar a venit nimeni nu-l mai credea??? Eu m-aș ascunde de rușine că pentru starea asta ne-au trebuit 23 de ani! Voi știți că paralel cu Luna Șes a pornit și modernizarea de la Borșa? Dar aia este gata de vreo 5-6 ani deja dacă nu de mai mult timp și produce deja bani???

  5. desmaplan Răspunde

    CHIAR “CREDETI ???”

    • 😮😮😮 Răspunde

      Personal eu cred că am fost destul de explicit. Eu aș avea o altă întrebare. Totuși ce pățește dacă nu se va schia nici anul ăsta? Nu de schiat îmi arde dar am îngropat un munte de bani în proiect și tot băgăm bani fără speranța de a recupera ceva curând. Pentru ă se pune problema că dacă se pornește treaba cu schiatul nici atunci nu va aduce destui bani ca să fie pe profit pentru că infrastructura conexă de servicii și de cazare este pe nicăieri. Și atunci? Aceeași problemă este și la aquaparc. Proiectul prevedea o grămadă de lucruri conexe din care nu s-a făcut nimic. Multe cunoștințe din județele vecine mi-au și zis că e păcat că ar veni și ar sta mai multe zile dar unde și ce să facă? Adică entertainment zero. Totuși sunt vreo 12-13 ani de când merge din plin. Ce se mai așteaptă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.