PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Proiectul de extindere a școlii Grigore Moisil, în linie dreaptă. ,,S-a rezolvat problema avizelor”

Proiectul de extindere a școlii Grigore Moisil se află în linie dreaptă. ,,S-a rezolvat problema avizelor”, a spus, luni, prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, în cadrul unei conferințe de presă.

Școala Gimnazială Grigore Moisil din municipiul Satu Mare se va extinde cu un nou corp de clădire ce va avea șase săli de clasă, iar lucrările pot să înceapă după ce s-a obținut și ultimul aviz necesar.

,,S-a rezolva problema avizelor legate de construcția noii clădiri de la școala gimnazială Grigore Moisil. (…) De acum, mingea este în curtea Primăriei Satu Mare legat de finanțare și începerea lucrărilor”, a anunțat prefectul Radu Roca.

,,Învățământul sătmărean reprezintă o prioritate absolută pentru primărie, drept urmare noi, de-a lungul timpului, am făcut demersuri pentru a face extinderi acolo unde este imperios necesar, acolo unde avem și întâmpinăm nevoi reale, cum ar fi școala gimnazială Moisil sau școala gimnazială Brâncoveanu”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.