PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sărbătorile la Satu Mare: Roată panoramică, trenuleț, Christmas party și Revelion în aer liber

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar pregătirile în municipiul Satu Mare sunt intense. Sătmărenii vor avea parte de multe noutăți și surprize, începând cu data de 30 noiembrie, atunci când va fi pornit iluminatul festiv și se va deschide Târgul de Crăciun.

În premieră la Satu Mare își va face apariția o roată panoramică spectaculoasă. ,,Este o noutate absolută”, spune primarul Kereskenyi Gabor, care a prezentat și tarifele: 30 de lei pentru 3 ture în roată pentru adulți, respectiv 20 de lei, tot pentru trei ture, pentru copii.

De asemenea, la fel ca anul trecut, în Pasajul Corneliu Coposu va fi amenajat un târg cu produse specifice Sărbătorilor, iar cei mici se vor putea bucura din nou de trenulețul Moșului.

În acest an vor fi luminițe și pe cele două poduri, dar și în cartiere, iar în Sătmărel se va înălța un frumos brad de Crăciun.

În cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc fel și fel de evenimente, dintre care amintim Christmas party-ul care va reuni artiști și DJ locali, iar sătmărenii se vor putea bucura de muzică retro și funky.

Revelionul va fi sărbătorit în aer liber în Piața 25 Octombrie, iar trecerea dintre ani va fi marcată cu un spectaculos foc de artificii.

Iluminatul de Sărbători va fi pornit în data de 30 noiembrie, la ora 18.00. Tot atunci va fi deschis și Târgul de Crăciun.

Vom reveni cu programul detaliat. Până atunci, iată câteva imagini cu roata panoramică ce se montează în Centrul Nou al orașului: