PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Soluții pentru debirocratizare. Radu Panait, mentorul unor tineri în cadrul proiectului „România fără dosar”

Radu Panait va fi mentorul unor tineri talentați în cadrul proiectului „România fără dosar”. Deputatul lucrează cu mai mulți studenți, iar în cadrul proiectului vor fi propuse soluții pentru debirocratizarea administrației publice.

,,Am plăcerea de a fi mentorul unor tineri foarte talentați în cadrul proiectului „România fără dosar”. În cadrul hackatonului, care se desfășoară în aceste zile, lucrez cu 2 echipe alcătuite din 4 studenți (2 din zona de IT și 2 care vor propune planul de comunicare a soluției tehnice). Am ocazia astfel să lucrez cu studenți din 8 mari universități și abia aștept să văd soluțiile pe care le propun pentru debirocratizare!”, a transmis deputatul Radu Panait.

Universitatea din București organizează, în parteneriat cu Camera Deputaților și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în perioada 10 – 24 noiembrie 2023, cea de-a IV-a ediție a hackathon-ului studențesc „România fără dosar” și invită studenții din toată țara să înscrie soluțiile lor care să ajute la debirocratizarea și simplificarea proceselor administrative în instituțiile publice. Finala se va desfășura în data de 24 noiembrie la Cluj-Napoca.