PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean s-a trezit că deține, fără să știe, un BMW. I s-a cerut să plătească impozitul

Un sătmărean s-a trezit că deține, fără să știe, un BMW. I s-a cerut să plătească impozitul, însă bărbatul s-a dus direct la poliție, unde a sesizat problema.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a sesizat poliția cu privire la un impozit pentru un BMW, pe care nu l-a cumpărat sau deținut vreodată. El a aflat că deține autoturismul după ce a mers la Direcția de Taxe și Impozite. În urma cercetărilor, s-a stabilit că în evidențele primăriei figurează faptul că în data de 28.10.2019 acesta a dobândit mașina marca BMW, printr-un contract de vânzare-cumpărare de la un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Sătmăreanul a negat semnarea contractului și a arătat că după ce a aflat despre faptul că are mașina trecută pe numele său, a reușit să ia legătura cu infractorul pe Facebook, unde l-a întrebat despre vehicul. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, i-a explicat sătmăreanului că a trecut mașina pe numele lui pentru că îl cunoaște și că vor rezolva problema când va reveni în țară. Întrucât tânărul nu l-a mai căutat, bărbatul a formulat o plângere penală împotriva lui.

Tânărul din Mehedinți s-a ales cu o amendă penală de 5.250 de lei.