PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Două femei din Satu Mare s-au trezit, într-o noapte, cu un bărbat pe jumătate gol, în cameră

Două femei, cumnate, s-au trezit, într-o noapte, cu un bărbat beat, pe jumătate gol, în fața patului. În cameră se mai afla un copil, în vârstă de un an și șase luni. Bărbatul susține că a fost atât de beat încât nu își amintește cum a ajuns în casa acestora. Individul urmează acum să fie judecat.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc într-o noapte, atunci când două sătmărence s-au trezit cu un bărbat dezbrăcat pe jumătate în fața patului lor. Bărbatul, descris ca fiind în stare de ebrietate, a pătruns în imobil prin forțarea sistemului de închidere a ușii de acces. În locuință se aflau cele două femei și un copil minor, în vârstă de un an și șase luni.

Mama copilului a relatat că partenerul său a plecat în străinătate acum trei săptămâni, iar ea a rămas să locuiască la aceeași adresă împreună cu cumnata ei. În noaptea incidentului, cele două femei au închis și asigurat ușa de acces în locuință și s-au culcat. Spre dimineață, în jurul orei 5.00, mama copilului s-a trezit pentru a-l liniști pe micuțul care plângea. Atunci, aceasta a observat bărbatul dezbrăcat de la brâu în sus în camera lor.

Una dintre femei a reacționat imediat, împingându-l pe individ afară din cameră. Cu toate că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a fost violent și nici nu le-a cerut nimic. După incident, el a fugit pe o cărare, lăsându-și papucii în curtea locuinței. Bărbatul, la rândul său, susține că a consumat băuturi alcoolice în casa unui prieten, pierzându-și ulterior memoria. Nu își amintește cum a ajuns să intre în imobil.

Evenimentul a fost raportat autorităților, iar acum bărbatul urmează să fie judecat pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.