Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Două femei din Satu Mare s-au trezit, într-o noapte, cu un bărbat pe jumătate gol, în cameră

Două femei, cumnate, s-au trezit, într-o noapte, cu un bărbat beat, pe jumătate gol, în fața patului. În cameră se mai afla un copil, în vârstă de un an și șase luni. Bărbatul susține că a fost atât de beat încât nu își amintește cum a ajuns în casa acestora. Individul urmează acum să fie judecat.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc într-o noapte, atunci când două sătmărence s-au trezit cu un bărbat dezbrăcat pe jumătate în fața patului lor. Bărbatul, descris ca fiind în stare de ebrietate, a pătruns în imobil prin forțarea sistemului de închidere a ușii de acces. În locuință se aflau cele două femei și un copil minor, în vârstă de un an și șase luni.

Mama copilului a relatat că partenerul său a plecat în străinătate acum trei săptămâni, iar ea a rămas să locuiască la aceeași adresă împreună cu cumnata ei. În noaptea incidentului, cele două femei au închis și asigurat ușa de acces în locuință și s-au culcat. Spre dimineață, în jurul orei 5.00, mama copilului s-a trezit pentru a-l liniști pe micuțul care plângea. Atunci, aceasta a observat bărbatul dezbrăcat de la brâu în sus în camera lor.

Una dintre femei a reacționat imediat, împingându-l pe individ afară din cameră. Cu toate că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a fost violent și nici nu le-a cerut nimic. După incident, el a fugit pe o cărare, lăsându-și papucii în curtea locuinței. Bărbatul, la rândul său, susține că a consumat băuturi alcoolice în casa unui prieten, pierzându-și ulterior memoria. Nu își amintește cum a ajuns să intre în imobil.

Evenimentul a fost raportat autorităților, iar acum bărbatul urmează să fie judecat pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.

5 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Și ce reclamă?

  2. Vasy Răspunde

    Pierdere de timp pentru asa judecata, dar na e mai usor un caz din asta judecat si condamnat exemplar cu pedeapsa maxima decat un “jmekeras”…

  3. @Varu Răspunde

    Că a fost acolo și nici măcar nu le-a footoot 😂😂😂

  4. H&R Răspunde

    “Cu toate că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a fost violent și nici nu le-a cerut nimic.”

    Aici e problema. Ca nu a vrut nimic.

  5. Buca Răspunde

    Tocmai de aceea s-au supărat cucoanele, că nici măcar un bărbat beat nu le-a … vrut 😜

    Acum serios, două “doamne” singure în casă, de ce nu închid ușa de la intrare?
    De multe ori, vecinul de deasupra, încurca numărul de etaje și încerca să intre la noi, de biata mama aproape făcea infarct, cu toate că eram acasă și eu și tata!
    Tata tot asta zicea, că vrea și el să bea măcar odată să ajungă în așa hal încât să încurce etajul și să intre la vecina de sub noi, o milfoacă bună sigură cu doi prunci 😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.