PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Femeie violată într-un bar din municipiul Satu Mare. Agresorul, arestat preventiv

Femeie violată într-un bar din municipiul Satu Mare. Totul s-a petrecut la mijlocul acestei săptămâni, într-un bar de pe drumul Careiului. Agresorul a fost arestat preventiv.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 decembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, într-un local situat în municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani, din Moftin, ar fi constrâns, prin acte de violență, o femeie de 35 de ani, pentru a întreține raporturi sexuale cu acesta, faptă consumată în incinta localului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 7 decembrie, față de acesta s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.  Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție”.